Karel 10.04.13 17:48 Reg. před 2016
| Dobrý den , prosím vás , byl jsem s přítelyňí rok a 3 měsíce , a asi před 2 měsídci se semnou rozešla a našla si nového přítele , a zdálo se mi že jsme byli zase spolu .. stáli sme před internátem a vyjasňovali si věci které nám na sově vadili , uskuteční se to? (já o ni zájem furt mám)
Blanka 14 června
Karel 3. září |
|
Dracizena 11.04.13 14:29 Nereg. IP: 213.151.77.* | Kájo, sejdete se ještě a mnohé vysvětlíte, ale až ona se rozejde s přítelem... ale, je tady to ALE... Ty už ji nebudeš chtít... protože dáš konečně rozum do hrsti... |
|
smutnicka 11.04.13 15:26 Reg. před 2016
| Dobrý den,Chystám se do jedné agentury najít nějakou brigádu..Najdu tam nějakou brigádu nebo tam nemám ani chodit?Můžete mi poradit kde mám nějakou práci hledat??Děkuji Jitka 12.02. |
|
Karel 12.04.13 16:02 Reg. před 2016
| Děkuju mockrát :) Dracizena ůžu se ještě prosím zeptat kdi by se mělo uskutečnit to naše vzájemné vysvětlování? děkujuu :) |
|
Dracizena 12.04.13 20:46 Nereg. IP: 213.151.77.* | Karle, Broučku, to je pohled, více pod pomyslnou hladinu, duchovní hladinu a tam se ponořím pro informace, které se týkají zdravotního směru... .Tato zvědavost není ani pro Tebe důležitá a neboj, přijde jiná a Tvá láska k ní bude hlubší... Jen nepospíchej, spěch, i myšlenkový, oddaluje setkání s láskou... Přemýšlej, proč Ti ona utekla?
Asi nejste k sobě vhodní, ne? Když žena je matičkou a muž šroubkem a závitem se nechytí, pak je rozvod zarohem... Čekej na ženu, která bude k tobě pasovat. Ale ve vašem mládí se vztahy střídají... myslím si, že jste mladí... |
|
Dracizena 12.04.13 20:56 Nereg. IP: 213.151.77.* | Smutničko, lidé chodí mezi lidmi, nejen, že musí, ale proto, že si předávají lidské Duše barevná světla, která člověk nevidí/nevnímá/.A proto jdi a hledej práci. Nikdy nevíš, jaké světlo v lidech potkáš, kdo se o Tebe otře a jeho Anděl Tě obohatí svou aurickou barvou... A takto si doplňují lidé aurická světla, která Tě pak přivedou na místo, kterému se říká štěstí... PŘEJI TI ŠTĚSTÍ... ÁMEN+ÁMEN+ÁMEN*** |
|