bjork 09.03.14 21:07 Nereg. IP: 178.41.78.* | Mne sa s pravidelnostou opakuju strasidelne sny o obrovskych vlnach tsunami, ktore su velke ako mrakodrapy... po zobudeni mam potom neprijemny pocit, su to vzdy realne sny, ide o zivot... tiez by ma velmi zaujimalo s cim to suvisi, ci to nieco znamena. |
|
Nike. 10.03.14 06:41 Nereg. IP: 37.48.36.* | Zkus se zamyslet nad tím, jak to máš s emocemi. Jestli jsi příliš emotivní, nebo jestli se emoce nesnažíš násilně potlačovat, avšak nezpracované, takže by se Ti ve snu takto vracely v ničivé podobě.
Nenapsala jsi, jak dlouho to trvá. Pokud krátce, tak bohužel nemůžu vyloučit ani nějakou předzvěst nebezpečné situace ve Tvém životě. Nebezpečné ještě neznamená nezvládnuté. Ale to chce sledovat i zbytek snu, no a také další sny. Někdy teprve série snů objasní více. |
|
Kaila 06.06.17 06:42 Nereg. IP: 46.135.95.* | Dnes se mi taky zdalo i tsunamy... byli dve vlny a pre d obema se mi podarilo zachranit... a vube mivam casto sny s nejakou katastrofou nebo primo apokalipsou... povodbe,tornada,blesky,zombie |
|