Nuki 06.04.14 07:21 Nereg. IP: 82.100.3.* | Předevčírem se mi zdál vemi nehezký sen. Zdálo se mi, že mi z těla vystoupil duch a ten chodil po jakiémsi domě po chodbách, kde všude byla zrcadla. Ten duch jsem nebyla já, ale jiná žena. Duch v zrcadlech vidět nebyl, ale jakmile k nějakému přiblížil, tak se zrcadlo roztřáslo, jakoby mělo vybuchnout. Na konci snu jsem viděla ohořelého člověka, jak na mě kouká. Máte někdo ponětí, co takový sen může znamenat? |
|
Dracizena 08.04.14 23:06 Nereg. IP: 213.151.77.* | Nuky, mám ponětí, co Tvůj sen znamená... ale můj výklad jde do hloubky a proto se vyhneme zde těm hloupě kritizujícím... napiš mi na meil, pokud to cítíš... jsem seznam.cz |
|
jituskazuzu 15.07.14 12:49 Nereg. IP: 78.102.230.* | Měla jsem zlí sen zdálo že,jsem se odstěhovala do Francie s přítelem a on mi řekl že je duch já jsem řekla že,to nic není a že je to v poho(ale lhal jsem,strašně jsem se bála)po pár dnech už jsem to nevydržela a rozešla jsem se s ním.A za asi 3 dny mě někdo začal pronásledovat už jsem tušila že to bude on.Ráno jsem si šla vyčistit zuby aa v zrcadle byl můj bývalí.Ondlela jsem a pak jsem se zbudila.
PS:omlouvám se za chyby |
|