Stačí věřit a dosáhnete velkých věcí!
Další myšlenky ...
„ Má situace se zlepší. ”
dívka, o kterou mám zájem a se kterou jsem se zatím jen jednou viděla je zaláskovaná do jiné mladší slečny, asi se jí líbím,ale ona dává přednost jí, má to s ní cenu, bude to chtít se mnou v blízké budoucnosti zkusit,má smysl čekat,jestli ji to s ní vyjde? | |
:-) ste straaaašne krááásna, .. :-) ale? či sa vám to páči alebo nie, na túto otázku, ( otázky ) vám zodpovie jediný človek ... a to tá, ktorej sa to týka ... Láááska, je prosto nádherná vec, a na nej je nádherné práve to čo prežívate teraz ... nechcite preboha veci urýchliť, všetko k tomu patrí ... :-) | |
no to jsem se toho moc dozvěděla :-D má cenu na ni čekat? mám u ní šanci? nebo mi ji nenávratně odvedla ta mladá slečna?děkuji předem za bližší odpověď :-) a díky za kompliment :-) | |
:-) ... tak ešte raz teda ... vy čakáte, že Vám na túto otázku odpovie niekto ( niečo asi karty ) druhý, ale nie tá ktorej sa to týka? .. alebo vám už odpovedala a vy nie ste schopná a ochotná prijať tú odpoveď ? to už si musíte zodpovedať zasa vy sama ... a kompliment? ja neviem dávať komplimenty, nepovažujem ich za potrebné .. takže neviem čo ste vy za kompliment považovala, ja som písala tak ako to vidím ... :-) | |