nikola 19.03.15 11:51 Nereg. IP: 37.48.32.* | Dnes se mi zdálo, ze jsem rekla tatovk ze zabiju svou matku, uz si nevybavim proc, ale tata mi to odlejval. Sla jsem nekam za vesnici do takove chatky a zacla sem po ni strilet ruznyma pistolema, ona me chtela taky strelit, parkrat se ji to povedlo. Ne chala sem ji tam lezet a sla dpmhu. Hrozne sem brecela a chtela zavolat sanitku, nejdriv jsem ai nemohla vzpomenout na cislo, ale pak sem ji vytocila a rikala at prijedou.. oni prej ze neprijedou tak sem se vvratila do chatky a mamka nilde ale zacali sme po sobe strilet s tatou.najednou preklik a byla sem zas doma a tam byla mamka ziva a ja ze.ji musim necp roct a ze doufam ze mi to odpuati ze to bylp pro jeji dobro.a ona co jakl a ja ze ji to zatim nemuzu rict. A pak sem se ji ptala jestli ji ke kako dobre jestli nelde nema zraneni a pna mi ukazovala zahojeny rany s kulkama uvnitr o lterych nevedela a nazyvala to bolaky. Nechapu temhle sen a byla bych rada aby mi nekdo rekl co znamenal. Moc dekuji |
|
Nikča Šedá 14.04.15 11:26 Reg. před 2016
| Nikdo nereaguje a ja bych k tomu par poznamek mela, pokud mate zajem, napiste mi, nechci to rozebirat zde.
Nikcaseda@email.cz |
|
Věštkyně Sylva 12.05.15 09:02 Nereg. IP: 89.103.9.* | Ano máte pravdu, je lepší to zde nerozebírat a zároveň je více prostoru a času na vlastním mailu. Budete-li mít ještě zájem jsem zde na stránkách katalogu. Sylva |
|
Věštkyně Sylva 12.05.15 09:03 Nereg. IP: 89.103.9.* | Ano máte pravdu, je lepší to zde nerozebírat a zároveň je více prostoru a času na vlastním mailu. Budete-li mít ještě zájem jsem zde na stránkách katalogu. Sylva |
|
kartarkasylva 08.06.15 01:26 Reg. před 2016
| Také nabízím své služby . Jsem v katalogu. |
|