Syma 26.08.15 11:50 Nereg. IP: 95.173.214.* | Ráda bych zjistila, jestli s tím máte někdo zkušenosti. Už nějakou dobu, nepravidelně, vídám v našem bytě tmavou černou postavu muže. Není skrze něho vidět a řekla bych, že na něj reaguje i náš pes. Většinou se objevuje jen v jedné místnosti - ložnice spojená s dětským pokojem. Jednou jsem ho neviděla, ale cítila jeho přítomnost v tmavé chodbě vedoucí z ložnice. Nic neříká, nic nedělá, jen tam stojí a když si ho všimnu tak po pár vteřinách zmizí. Partner ho neviděl, ale říkal, že v noci slyšel tiché klepání na vchodové dveře. Nevíte o co by se mohlo jednat? Nemůžu říct, že bych byla vyděšená, nejde z něho strach, jen je to znepokojující. Děkuji za rady! |
Dracizena 27.08.15 15:02 Nereg. IP: 213.151.77.* | Syma, je to Tvůj imaginární Duch, který Ti jednou bude ukazovat směr duchovní cesty... nedá se o tom povídat jedním sloupkem, ale po kouskách a postupně... napiš mi na meil... vysvětlím tak, abys pochopila... ano, proto ses stínu nebála, není to zlo.Už se Ti nebude ukazovat, ale jen o něm budeš vědět... ten stín čekal jen na toto vysvětlení... jsem seznam.cz
|