English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 23.11.2024
Svátek slaví Klement, zítra Emílie.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 23.11.2024
Svátek slaví Klement, zítra Emílie.
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...
Cyklický horoskop
Vliv přírody na osobnost podle cyklického horoskopu.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:

V životě není nejdůležitější to, CO máme, ale KOHO máme!
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Prohlédnu lži, které mě ohrožují. ”

Myšlenky moudrých

Einstein

Objevuji tak, že přemýšlím, přemýšlím, přemýšlím. Devětadevadesátkrát se mýlím. Po sté trefím do černého.
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
Tarot und Horoskope

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Sen......".
Jméno :

Zpráva:

Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Sen......

Janinka.prcek
03.12.15
03:31
Reg.3.12.15

Krásný den všem.. Potřebovala bych poradit ohledně snu...
Před rokem jsme se rozešli s přítelem,pro mě to byla velká láska,milovala jsem ho opravdu moc,on mě taky,to vím,ale... . Proste to skončilo... ..
Rok s tím bojuji,rok na nej neustále myslim a častokrát jsem mu psala od mrzí mě to až po... . No proste všechno možný... reakce buď žádné nebo tak napůl...
Dneska se mi zdál velmi živý sen,ze mi napsal zprávu..
Celou si ji nepamatuji,jen část z ni "Nedokážu slovy vyjádřit jak mě to všechno mrzí".. A ja mu odepsala "Ježíška ti nechám u rodičů"(navštěvuji je často)..
Vzbudila ksem se s pocitem štěstí ze mi fakt napsal,a vycitala jsem si ze jsem mu odepsala takovou kravinu,když jsem byla rozespala...
Nicméně úsměv a pocit štěstí mi vydržel jen do doby,než jsem si šla dělat kávu a všimla si,ze celou dobu mam telefon na nabijecce v kuchyni.. Nicméně jsem se přesto podívala do zpráv a opravdu ... .sen... . Rozplakala jsem se jak malé dítě,kterému dali hračku pro radost a najednou mu ji z ničeho nic sebrali... .
Prosím co tento sen muže znamenat?... Chybí mi,strašně moc...
Vždycky jsem si prala aby napsal "mrzí mě to,vrat se"... ... ..
Moc děkuji za rady a názory...
Hezky den přeji
Jana

Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
Tarot und Horoskope

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)