English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 23.11.2024
Svátek slaví Klement, zítra Emílie.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 23.11.2024
Svátek slaví Klement, zítra Emílie.
Andělská pošta
Napište dopis andělům.
Novinka!
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:

V životě není nejdůležitější to, CO máme, ale KOHO máme!
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Prohlédnu lži, které mě ohrožují. ”

Myšlenky moudrých

Gellner

Jsou tak hloupí lidé na světě, že je zbytečno jim něco vysvětlovat. Pádnou ranou na lebku otřese se mozek, ganglia si poskočí a v ubohé hlavě může vzejíti světlo.
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
Tarot und Horoskope

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "děda ve snu".
Jméno :

Zpráva:

Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

děda ve snu

danula
28.06.16
09:08
Reg. před 2016

Dobrý den, mám velké problémy,existenční situaci a hrozí další problémy, které bych asi nezvládla, velmi se trápím a jsem ve stresu a trvá to už přes měsíc.
Dnes mi volala matka, které se zdálo o mém dědovi, přišel za ní a řekl jí, že mám vyhráno, aby mi vyřídila, abych se netrápila.
Jak si mám tento sen vysvětlit. Velmi děkuji

Dracizena
29.06.16
22:29
Nereg.

IP: 86.49.183.*
Nějak bylo a nějak bude... vydrž... tělo se trápí proto, aby se z těla uvolnily negativní energie, jsou to skryté nemoci... Volej si Anděl hvězdného... a vnitřní hlas Ti poví co dál... a nebo Tě povede pocity... Ten vzkaz je od Anděla dědy, dědu si musíte odvést bílým tunelem který si postavte vizuálně... držím palce...

danula
30.06.16
15:05
Reg. před 2016

Děkuji a přeji mnoho dobrého

Dracizena
03.07.16
15:31
Nereg.

IP: 86.49.183.*

macina38@seznam.cz
03.07.16
16:46
Nereg.

IP: 86.49.97.*
Dobrý den,prosím poradíte mi,poslední dobou se mi zdá o mrtvém otci,a dokonce O bývalém manželovi a jeho rodičích,všichni jsou po smrti.v tom snu se bavíme jako v běžném životě.mám pocit jako bych tu měla ducha,a poslední dobou je to horší,mám stavy kdy mám pocit,že mám sevřený krk,v noci se probouzím,uplně propocená,a mám zimnici.

Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
Tarot und Horoskope

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)