English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 23.11.2024
Svátek slaví Klement, zítra Emílie.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 23.11.2024
Svátek slaví Klement, zítra Emílie.
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...
Minulý život
Výpočetní metoda pro zjištění vašeho minulého života.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:

V životě není nejdůležitější to, CO máme, ale KOHO máme!
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Prohlédnu lži, které mě ohrožují. ”

Myšlenky moudrých

Calvino

Ženy v malých praktických otázkách mívají více zdravého rozumu a pomáhají mužům, když ti nevědí, jak dál.
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
Tarot und Horoskope

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Utek, skok ze skaly".
Jméno :

Zpráva:

Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Utek, skok ze skaly

KAlena
18.03.17
22:37
Nereg.

IP: 90.178.22.*
Prosim pekne o vyložení snu. Zdalo se mi, ze me pronasleduji tri muzi, utikala jsem. Nejdrive sama pak i s manzelem a detmi. Pote jsem skocila z velke vysky - skaly do vody, ale melo jit jen o idlakani aby deti s manzelem mohli utect a schovat se. Coz se podarilo. Z města jsme unikli v na korbě nejakeho nakladaku s hnojem ci hlinou. Ale pozdeji nas zase objevili my opet utikali, nebo spíše uz ujizdeli v aute. Mela jsem ve snu strach o deti. Behem snu jsem se probudila ale po
usnuti sem pokracoval. Dekuji.

Dracizena
20.03.17
00:02
Nereg.

IP: 92.62.225.*
Starosti se řeší, před nimi se neutíká a nebo se neodkládají... Dnes je mít nemusíš, ale budoucnost je dlouhá a starosti nějaké i budou... Sen Tě vede k nahlédnutí do minulého života, kdy jste utíkali, ale nebyli jste rodinou, ale přátelé a zavrtali jste se i do toho hnoje, ale ne na náklaďáku, ale na žebřiňáku tažený koňmi... přítomnost dnešních aut ve Tvém snu je proto, že trauma z minulého života si musíte zastavit, aby neovlivňovali dnešní životní rozhodování a pod.Modly se Alenko za ten minulý život za svůj i jejich a příběh dej do barvy...

Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
Tarot und Horoskope

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)