Hannah577 08.05.17 19:16 Nereg. IP: 88.100.251.* | dobrý den,
včera se mi zdál opravdu zvláštní sen, se kterým si nevím rady, jelikož na daná slova existuje 50 možností.
Zdálo se mi, že jdu po náměstí s knihou v ruce a čtu si. Najednou ke mě přišel nějaký můj kamarád a já byla ráda, že ho znám. Z ničeho nic jsme se objevili u kulturního domu, kde bylo plno lidí a vypadalo to, že se chystá nějaký koncert. Odešla jsem sem a najednou jsem byla v ulici mezi náměstím a kulturním domě, kde jsem seděla u okna na parapetu, vedle mě byl přítel mé jedné kamarádky a mě začal někdo obtěžovat. Ani nevím, jestli mi někdo pomohl, protože najednou jsem byla se svou další kamarádkou a jejím přítelem a bavili jsme se, zda jdou i oni na koncert dvou skupin. Vyšlo najevo, že si lístky musíme koupit, protože jsou nějak speciálně označené a že je prodávají buď u v trafice a nebo v kauflandu. Zašli jsme do té trafiky, která byla blíže a koupili si je. Najednou jdeme ke mě domů, abych se převlékla a ono sněží. Já na sobě měla nějaké krátké kalhoty a vím, že mým nohám to nebylo příjemné. Pak mi kamarádka říká, že její přítel nejde, a najednou přítel ležel na sněhu, na karimatce a odpočíval. Já se šla převléknout a ta kamarádka najednou že nikam nejde, že nehodlá venku mrznout a po krátké rozmluvě poskakovala na místě aby se zachřála. Tím to skončilo a vůbec netuším, co mi sen chtěl říci, ale prosím aby to nebylo nic zlého.
Děkuji za odpověď
Hannah577 |