David72 09.11.18 22:33 Nereg. IP: 89.24.36.* | Poslední dobou se mi zda ze jsem v místnosti plný vody, nademnou je koberec a nemůžu se přes něj vyškrábat. Trošku mě to deprimuje v souvislosti s tím že sem přišel o přítelkyni a moje dítě. (Rozchod). Nevíte co by to mohlo znamenat ? |
|
Dracizena 21.11.18 22:10 Nereg. IP: 185.131.62.* | Davide zdravím... Byl jsi krapátko pod pantoflem, no, spíše pod lyžařskou botou... proto Tě opustila... Uděláme vyprošťovací rituál... ANO?... Vrať se do té snové místnosti a plavej v ní tak dlouho, dokud neuvidíš v tom koberci malinkou skulinku... strč do ni prst a vyslov 3x ámen a malá dírka se sama zvětší a Ty prolezeš, jak se říká, na světlo Boží... Stačí zhmotnit vizi a mění se Ti i života osud a pak se nediv, že se k sobě vrátíte... Pak mi napiš na meil, jsem seznam.cz... ať mám také radost z mého působení na dálku... pááá |
|
Dracizena 21.11.18 22:17 Nereg. IP: 185.131.62.* | Davide zdravím... Byl jsi krapátko pod pantoflem, no, spíše pod lyžařskou botou... proto Tě opustila... Uděláme vyprošťovací rituál... ANO?... Vrať se do té snové místnosti a plavej v ní tak dlouho, dokud neuvidíš v tom koberci malinkou skulinku... strč do ni prst a vyslov 3x ámen a malá dírka se sama zvětší a Ty prolezeš, jak se říká, na světlo Boží... Stačí zhmotnit vizi a mění se Ti i života osud a pak se nediv, že se k sobě vrátíte... Pak mi napiš na meil, jsem seznam.cz... ať mám také radost z mého působení na dálku... pááá |
|