English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 23.11.2024
Svátek slaví Klement, zítra Emílie.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 23.11.2024
Svátek slaví Klement, zítra Emílie.
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Tarotový výklad vztahu
Pokud máte podezření, že se ve vztahu věci mají jinak, než navenek vypadají. Novinka!
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:

V životě není nejdůležitější to, CO máme, ale KOHO máme!
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Prohlédnu lži, které mě ohrožují. ”

Myšlenky moudrých

Šukšin

Na celý život se dívám jako na zápas o třech kolech: mládí, dospělost, stáří. Dvě kola je třeba vyhrát. Jedno už jsem prohrál.
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
Tarot und Horoskope

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Cizí člověk ve snu".
Jméno :

Zpráva:

Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Cizí člověk ve snu

Dreamlover
15.06.20
21:19
Nereg.

IP: 31.30.170.*
Zdravím,
často ve snech přepnu na lucidní snění, ale to není ten problém. Hodně často ( alespoň 1x za týden) se mi zdá o jednom určitém člověku. Je to starší elegantní dáma, v životě jsem ji neviděla, ale ve snu jí říkám teto. Vždy, když se naleznu u ní v bytě, vím, kde jsem a přitom jsem tento byt v životě neviděla. Prostě najednou vím, že tohle je byt mé "tety" a to i v lucidním snění. Tahle "teta" je velmi milá, skoro celou dobu si povídáme a ona mi dává všechny možné rady. Rady se týkají hlavně věcí v mém reálném životě, o nějakých třeba ani nikdo z mého okolí neví. Její sousedi mě znají, já znám je a prostě najednou vím, kde jsem. Vím, že to zní jako blbost, ale její rady mi hodně často pomohou se s něčím vypořádat a hodně to pro mě znamená. Je možné, že jsem si já sama vymyslela takového člověka? I když vím, že jsem ve snu? Četla jsem, že ve snech nemůžeme mít člověka, kterého jsme nikdy neviděli, ale je možné, že tohle je prostě výplod mé fantazie? Nebo má tato dáma nějaký hlubší význam v mých snech? Budu ráda za každou odpověď, vážně to pro mě hodně znamená!

Konstantin
21.06.20
04:34
Reg.3.8.20

-- -- -- --
Uživatel byl zablokován pro opakované porušení pravidel či zneužívání diskuze.
-- -- -- --

Dracizena
30.06.20
21:00
Nereg.

IP: 178.255.168.*
Dremlo... andělský rádce na sebe umí brát podoby, aby zaujal... Je to Tvůj andělký rádce a proto se za ni modly... Ona se také za tebe modlí...

Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
Tarot und Horoskope

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)