English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je úterý, 26.11.2024
Svátek slaví Artur, zítra Xenie.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je úterý, 26.11.2024
Svátek slaví Artur, zítra Xenie.
Cikánský výklad Kříž
Klasická věštba pomocí cikánských karet.
více...
Milování podle znamení
Krátké postřehy o znamení zvěrokruhu.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět

Litujeme, odpověď v sekci věšteb zdarma můžou vložit pouze přihlášení uživatelé.

Pokud nemáte registraci na našem serveru zřízenou, můžete to zde napravit.

Jedná se o opatření proti zneužití a rovněž se připravuje zasílání odpovědí i na email tazatele.
Věříme, že to povede ke zkvalitnění služby. Děkujeme za pochopení.

Pro mě
30.04.24
16:18
Nereg.

IP: 83.240.61.*
Můžu poprosit o výklad na blízkou budoucnost. Cítím, že bych měla něco změnit a nabrat energií. Děkuji. 1.5.1977

Konik7811
02.05.24
11:36
Reg.11.4.24

Dobrý den,blízká budoucnost nebude nejhorší,naopak,tranzitní Jupiter bude přecházet v létě přes váš nativní Jupiter,což je záležitost,která se děje jednou za 12 let,přináší to energii nových začátků,ovšem na podzim se vám Saturn ještě vrátí do kvadratury na Neptun a některé struktury budou procházet změnami,které nemusí být příjemné,s tím bude třeba počítat.Ted momentálně je určitě dobrá doba k nabírání energie na bázi změn,které budete chtíp podníknout,Neptun sice ještě nemáte úplně v blízkosti Marsu,ale i tak to může vysílat barvité představy o změnách,pozor však na vyvážení chtíče s realitou,Neptun může podpprovat směry,které mohou být až moc nereálné,ohledně tvůrčí energie je to ale skvělý aspekt,tedy spojení.

katka77
03.05.24
20:20
Reg. před 2016

Moc děkuji za odpověď. Ještě bych Vas chtěla poprosit o určení směru v souvislosti s nákloností, kterou cítím od kolegy z práce už poměrně delší dobu od ledna. Moc děkuji.

Akbar
06.05.24
09:14
Reg.6.5.24

Mohu poprosit o výklad budoucnosti? Datum nar.2.2.1964. Moc děkuji

Konik7811
06.05.24
14:21
Reg.11.4.24

Akbar:Dobrý den,momentalne a i v blízké budoucnosti bude u vás Saturn v blízkosti Venuše a to ovlivni vztahy a energiie Venuše,kdy Saturn se bude snažit jeji prvky omezovat a určitá volnost Venuše se upozadí,zároven tento aspekt muze vztahy posilit pokud jde o vztahy ktereé maji strukturu a někam směřují,zesilena praktická energie apřevíší emoční a povrchní,takže vztahy,které nějakým způsobem nefungují,Saturn zničí.Saturn bude také brzo retrográdní,takže tento aspekt u vás bude probíat dvakráta uvolnění z tohoto aspektu až příští rok.Takže teno aspekt bude u vás důležitý.Jiné postavení planet bude vcelku harmonicky,viz Jupiter bude dělat příjemné sextily,takže to naopak přinese radost a vzváží to případné nepříjemnosti.

Konik7811
06.05.24
14:29
Reg.11.4.24

Katka77:Dobrý den,nevím jak to máte propojeno s kolegou,ale vase Venuše je sice momentalně dobře aspektováana,ale už třeba příští mésíc ji budete mít vopozici na Neptun a to může přinést do vztahů rozčarování až zklamání,takže přistupujte s rozvahou.

katka77
07.05.24
23:28
Reg. před 2016

Já to vnímám delší dobu, dokonce přesně od ledna, kdy jsem měla živý sen a bylo mi sděleno, že chce být v mojí blízkosti, vše bylo doprovázeno silným intenzivním pocitem. Myslela jsem, že vše odezní, ale neodeznělo. Nevím, jak to uchopit, abych něco nepokazila či si znepříjemnila pracovní atmosféru. Děkuji.

Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
Tarot und Horoskope

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)