Evushka 16.02.10 23:55 Reg. před 2016
| Zdal se mi sen o tom ze nekdo umre... potom rano když jsem se vzbudila bylo mi smutno... nesmala jsem se( a to jsem celkem vysmatý človíček) a pořad jsem měla pocit, že někdo umře... asi za týden zemřel kamaradův táta... řikala jsem si že to byla nahoda... a pred nekolika dny jsem měla te samý pocit... za čtyři dna jsem se dozvedela že zemřela dalši osoba... |
|
LILI 17.02.10 09:57 Reg. před 2016
| Není to divné... je to to co cítíš..je sposta lidí,kteří to ucítí.Dříve než se to stane i já měla párkrát ten to pocit.Je to předpovídání je to šestý smysl.A je jen na tobě kam tvé myšlenky zamíří.Jestli si s nimi užiješ a nebo tě to potáhne tam kam ty nechceš... a nebo to ber tak,že i díky smrti a pocitům se ti prohloubí to co máš a začneš to vnímat více.A třebas to potom můžeš využít k dobrým věcem. |
|
dr.daniela_j 18.02.10 10:46 Reg. před 2016
| Jak říká LILI, divné to není, jsou lidi co jsou citlivější a nebo jsou s tou onou osobou spřízněná ... leckdy stačí jen abys byla na někoho z té rodiny spřízněná. Mně se takhle zdály taky 2 sny, sice to nebylo přímo znázorněný že umřou, ale vypadaly mi ve snu všechny zuby, jde o symboliku a pro každého člověka znamená něco jiného. Nejdřív zemřel strýc, a pak jsem po druhém snu zjistila, že zemřela vzdálená příbuzná. Člověk to nezastaví, ale díky tomu jsme se se strýcem stihli rozloučit (žil daleko). |
|