Helena123 15.04.10 01:27 Nereg. IP: .* | Sen o padání zubů, naznačuje, že něco zvnějšku nebo vzhledu je vám na překážku, každopádně se týká vnějšího dojmu nebo vzhledu.Někdy ve vyjímečných případech může upozorňovat na nemoc, takže zajít na laboratoř, vyšetření krve, ale opravdu jenom vyjímečně.Takže žádné obavy, jenom o tom popřemýšlet.
Hodně štěstí H. |
ajvy 23.04.10 01:53 Reg. před 2016
| Venujte pozornost,jestli se sny opakuji,pokud ano chcou Vam neco zdelit,moje zkusenost se zuby,bylo vzdy umrti v rodine a tak se to traduje u mne dodnes,ale u kazdeho je to jinak,znala jsem zenu,ktere kdyz mel nekdo z rodiny odejit,zdalo se ji o hroznovem vine,u kazdyho to je jinak,neco k zubum-trhat zuby-znamena nemoc,ktera ti zpusobi mnoho financnich potizi,-ztratit je-potize pri zarizovani dulezitych veci,mit vybite-nestesti v rodine,spatne zuby-nestesti,nemoc,neuspech vsech planu a zameru,ciste zuby-splneni vsech planu a radost v manzelskem zivote atd,jsou tam i pozitiva,ale upozornuji,ze vetsinou,aby se vestba naplnila,meli by se sny opakovat,to uz je varovani,ze neco muze prijit,... ..paaa |