English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je neděle, 22.12.2024
Svátek slaví Šimon, zítra Vlasta.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je neděle, 22.12.2024
Svátek slaví Šimon, zítra Vlasta.
Tarotový výklad vztahu
Pokud máte podezření, že se ve vztahu věci mají jinak, než navenek vypadají. Novinka!
více...
Baculka
Moudra i prázdné fráze pro všechny, kteří se ptají.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

šamanství?

Kouzla a magie
I ten, kdo věří na čáry a kouzla dostal od nás místo se "rozepsat". Proto neváhejte a svěřte se se vším, co vás tíží v oblastech magie, ať už černé nebo bílé.

« zpět \ Přidat komentář

šamanství?

Nicole Kantoříková
28.07.14
18:17
Nereg.

IP: 178.40.234.*
Ahoj. Mám dojem, že mám předpoklady pro šamanství, ale nevím jak na to. Nemohli by jste mi poradit jak začít a jak v tom pokračovat? čas od času mám věštecké sny, dokážu cítit energii a dokáži energii i čerpat ze živlú. Předem děkuji za inforace

Nicole Kantoříková
01.09.14
16:00
Nereg.

IP: 90.176.64.*
:/

markéta
02.07.20
23:22
Nereg.

IP: 37.188.250.*
Měla jsem jít k paní co by mi pomohla pochopit a vrátit se do minulosti, ale schůzku zrušila že nemá svolení se mnou pracovat a já nevím co si mám myslet, zda je to pro mě špatné či ne, poradíte mi prosím.

dracizena
30.11.20
21:05
Nereg.

IP: 178.255.168.*
Markéta... proč by to bylo pro Tebe špatně? Ona není Tvou nosnou větví a musela by si vymýšlet... Její svědomí jí to nedovolilo a proto za ni ámenuj... zaslouží si to... Nejde u Tebe o pochopení, ale o otevření čakerního vnímavého toku... Dnes si stojíš na pomyslném prahu vědění a stačí udělat jeden krok a budeš ve své 13. komnatě... Dnes sleduj sny, ty Tě povedou do minulých životů... když, napiš mi sen do meilu... jméno znáš a jsem seznam.cz

dracizena
30.11.20
21:16
Nereg.

IP: 178.255.168.*
Markéta... proč by to bylo pro Tebe špatně? Ona není Tvou nosnou větví a musela by si vymýšlet... Její svědomí jí to nedovolilo a proto za ni ámenuj... zaslouží si to... Nejde u Tebe o pochopení, ale o otevření čakerního vnímavého toku... Dnes si stojíš na pomyslném prahu vědění a stačí udělat jeden krok a budeš ve své 13. komnatě... Dnes sleduj sny, ty Tě povedou do minulých životů... když, napiš mi sen do meilu... jméno znáš a jsem seznam.cz

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Významy křestních jmen
Stručný přehled o původu, používání a další informace o křestních jménech.
více...
Andělské karty
Toužíte o komunikaci s anděly? Vytáhněte si andělskou kartu!
více...
Rodina podle zvěrokruhu
Vlastnosti znamení ve vztahu k rodině i přátelům.
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

MeineMagie.de auf Deutsch:
Tarot und Horoskope

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)