English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 3.4.2025
Svátek slaví Richard, zítra Ivana.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 3.4.2025
Svátek slaví Richard, zítra Ivana.
Cikánská Magická sedmička
Výklad budoucnosti pomocí cikánských karet. Novinka!
více...
Kalkulačka lásky
Výpočet vztahu podle jmen dvou zamilovaných osob. Novinka!
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Sen

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

Sen

lukys
18.10.13
01:25
Nereg.

IP: 37.77.235.*
Čus, měl sem nepříjemný sen který se odehrává na louce ukázal se Smrťák v kápy ukazoval na nepopsanou hrobku. Byl sem tam sním mám se něčeho bát?

Dracizena
18.10.13
18:09
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Lukáši, čím si otvíráš své 3.OKO
není to droga? Může to být i obyčejný tabák, nebo silné čaje...
Ten smrťák, je Tvou KOSTROU... Ano, skrze sen s Tebou navazuje kontakt Tvá kostra, která nese Tvé tělo a věř, že je to vesmírná vibrace.
Kostra nese tak moc důležité buňky, které vědí vše o vesmírných dálkách... Pokud se ponížíš a začneš promlouvat se svou kostrou, tak se jednou dočkáš, že budeš v hlavě slyšet důležité zvěsti pro lidstvo.
Až půjdeš spát, polož si dlaně křížem na ramena a počítej třeba do 100 a pak jen naslouchej svému tělu...
Nevím kdy uslyšíš svůj vnitřní hlas, ale dlouho to trvat nebude...
A když se své kostry nevšimneš, tak ano, můžeš se jí i bát...
Duch jménem Kostra láme i kosti, dělá ochrnutí a jiné... Mě zlomila už několikrát kostičky a až pak jsem zmoudřela a začala ji vzývat a dnes mám vědění a částečně i o tom vesmíru... A kosti už drží...
Strach měj ze své hlouposti, ale ne z toho, že Tě navštívila Tvá kostra-Smrt... Ona Ti chce ukázat, jak se prodlužuje život...
Neseš v sobě Dar vědění... zatím je pod pokličkou, ale je dobré už dnes, abys o tom věděl... Až bude zase něco, tak mi napiš na meil, nechodím sem pravidelně... jsem v seznamu ahojky...

desideria
21.10.13
23:32
Reg. před 2016

dobry vecer, take se mi zdal sen a nevim jak si ho mam vylozit. Lezela jsem na posteli na zadech a na mem brise a hrudi velka krysa mrtva a citila jsem v polospanku jak jsem paralyzovana jak ze me vysava vsechnu energii a zivot... nevite co by to mohlo znamenat?dekuji za odpoved mnohokrat.

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Cikánská Magická sedmička
Výklad budoucnosti pomocí cikánských karet. Novinka!
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Rodina podle zvěrokruhu
Vlastnosti znamení ve vztahu k rodině i přátelům.
více...
Štěstí ze sirek
Staroanglická věštba pro vaše štěstí.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)