Mariaj 02.03.17 22:30 Nereg. IP: 194.228.32.* | Dobrý večer,
s přicházejícím jarem se mi opět zdávají velmi živé sny. Zatímco loňský rok byl pln snů o běhu, květu a celkové vnitřní pohodě, nyní se situace mění. Většinou se snažím, vyložit si sen sama neb odhalovat své nitro je věcí zajímavou a důležitou, nyní si jista nejsem.
Sny nyní mívají většinou stejný nádech, překvapení, zklamání, strach z vlastní chyby... poslední sen byl o tom, že se mi narodilo miminko, nejsem vdaná, děti zatím nemám, miminko bylo nádherné, veselé, avšak zvláštní. Později agresivní, děsivé. Rozhodla jsem ve snu tedy pro křest, neformální, pouze já, kněz a zřejmě jeptiška stojící opodál. Křtěné dětátko, však nebylo křtěno vodou, ale pískem, které mu bylo házeno z metrové vzdálenosti na hlavu. V tu chvíli zvedlo děťátko rýč silou dospělého člověka a udeřilo kněze pod krk a po hlavě. Já vše z povzdálí sledovala, ale nic jsem dělat nemohla, byla jsem jako přikovaná a doufala, že kněz (osoba přeci z mnoha zkušenostmi) situaci vyřeší. Kněz byl klidný, konstatoval, že miminko je posedlé, ale že nic není ztraceno... celý krvavý, přesto vřelý... popadla jsem miminko, silně jej objala a s výčitkami, že jsem to způsobila svou nerozvážností jsem utekla... |