English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 4.4.2025
Svátek slaví Ivana, zítra Miroslava.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 4.4.2025
Svátek slaví Ivana, zítra Miroslava.
Cikánská Magická sedmička
Výklad budoucnosti pomocí cikánských karet. Novinka!
více...
Indický horoskop
Základem indické astrologie staré téměř pět tisíc let je učení o nás samých.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Singles

Láska
Znáte nějaká kouzla, pomocí nichž lze očarovat milovanou osobu? Pak právě na vaše zkušenosti a rady všichni čekáme.

« zpět \ Přidat komentář

Singles

Moonlight
21.06.10
22:11
Reg. před 2016

Dovedete si představit situaci, kdy se rozhodnete, že láska je natolik nevděčná a nejistá záležitost, že je lepší být sám a stát se moderním tulákem? Tzv. "single"?

Maty
21.06.10
23:14
Nereg.

IP: .*
Někdy je asi potřeba, aby se člověk nejprve naučil být SÁM se sebou a netrpěl pocitem OSAMOCENÍ .. aniž by to ticho přehlušovalo rádio nebo "statiku" zaplňovaly pohybující se obrázky zapnuté TV .. poznat dostatečně své chutě, zájmy, čeho si na sobě ceníme a co se nám líbí na ostatních, jaké máme své hranice, za které bychom ani z velké "lásky nebeské" nešli apod. To vše nám poskytuje dočasný život " o samotě".

Pak nebudeš v lásce hledat vděk nebo jistotu, ale krásu okamžiku s milovaným člověkem (tam není místo pro účetnické "má dáti - dal"), znáš přece své pocity a své hodnoty bez postranních spekulací. Jednou z hodnot je Tvůj vlastní projev lásky k druhému..

anelie.
22.06.10
09:48
Nereg.

K tomu, abych se rozhodla byt "single", bych potrebovala mit nejaky duvod. Proste by to bylo proto, ze bych vedla takovy styl zivota, ktery by se s zivotem v paru neslucoval, napr. neustale cestovani apod. Nejen laska nas naplnuje. Ale realne si to moc nedovedu predstavit, protoze partner v zivote je velka opora a taky asi hodne lidi touzi jednou mit deti, a ty je lepsi vychovavat ve dvou.

Urcite bych se nerozhodla byt sama jen proto, ze laska je prilis nevdecna a nejista, hlavne si ani nemyslim, ze by laska takova byla.
A taky si myslim, ze kvalitni partnersky vztah je ta nejlepsi vec na formovani charakteru:)

anelie.
22.06.10
10:12
Nereg.

Maty, to jsem rada, ze vic lidi ma podobny nazor jako ja, ja totiz uz mnohokrat cetla i slysela, napr. v televizi, ze lide na zaklade svych zkusenosti lasku (partersky vztah) povazuji za obchod. Ja ti dam neco, co potrebujes, a ty mi za to das neco jineho. Myslim, ze clovek, ktery ma rad, by takto nemel uvazovat. A ze dobre veci pro toho druheho delame prave z lasky, a ne proto, ze za to dostaneme neco jineho..

Maty
22.06.10
10:56
Nereg.

anelie, tyto pocity jsem (co si vzpomínám) poprvé zažívala v době, kdy jsem se učila vařit a sbírala zkušenosti různě po kamarádkách atd. Tenkrát mě zaráželo, že ony (jak se naučily doma) uvařily nějakou omáčku a se slovy : "No, dnes nic moc, ale ON sní všechno" přihodily několik knedlíků a tím to končilo. Je pravda, že některé mé výtvory "kroutily i ponožky", ale postupně jsem si uvědomila, že když si budu všímat, co partnerovi chutná (nejlíp při návštěvách u maminky - tchýně), tak můžu mít sama radost z toho, že jsem vytvořila jedinečné umělecké dílo. Fakt je, že jsem při něčem novém pokukovala, jaká je reakce a pak skákala radostí, že joooo. A drží mě to dodnes, protože to je jeden z projevů lásky, aniž by člověk cokoliv čekal nazpět, i když .. je obdarován "prázdným talířem" ..

kelišová
23.06.10
13:42
Nereg.

Nevím, nakolik je tosnad... moderní , neboť singl lidí bylo v minulosti daleko více , ať už to bylo z důvodů všelijakých i z důvodů , jež jsou tu popsány .Dovedu si to úplně normálně představit , ač nemám starosti jen sama o sebe , ale kdybych někdy ( nedej bože ) zůstala sama , asi bych už nehledala ... .
Každé rozhodnutí lze časem změnit , znám chlapi , co měli klub svobodných mládenců , byli tedy vlastně singl - nakonec všichni lásku našli a žijí rodinným životem.
Má známá žije už dlouhý čas jen pro sebe a svou dceru a nic jí nechybí ... snad...

Tilly
24.06.10
15:44
Reg. před 2016

To co píšeš Moonlight právě teď prožívám a kvůli tomu jsem už pár kluků i odmítla. A být singl mi příjde jako dobrý nápad ale někdy se cítím sama. Takže ano, dovedu si ji představit.

Weiterinka1
25.06.10
19:09
Nereg.

Moonlight: Dovedu si tu situaci představit ... a nezávidím. Přeji Ti lásku ... až ji poneseš Světem, tak ji někdo v Tobě pozná a bude ji chtít sdílet. Ty si dovedeš představit, že pak by jsi změnila své rozhodnutí?

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Cikánský výklad Kříž
Klasická věštba pomocí cikánských karet.
více...
Rodina podle zvěrokruhu
Vlastnosti znamení ve vztahu k rodině i přátelům.
více...
Partneři podle znamení
Žádný vztah není jenoduchý a předpovídatelný. Nebo ne?
více...
Biorytmus
Online výpočet vašeho osobního biorytmu.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)