kacka7 25.05.10 05:39 Nereg. IP: .* | ahojky mam pritele se kteryym je mi fajn ,ale posledni dobou se chova divne nepise mi neodepisuje proste vubec nereaguje co mam delat?? myslite ze u z me nechce?? |
|
Tilly 25.05.10 15:42 Reg. před 2016
| To je těžé. Myslím, že by ses ho měla zeptat na rovinu. Možná řekne, že tě nechce ale lepší je vědět na čem si. Třeba se ukáže, že o nic nejde. Držím pěstičky |
|
kacka7 27.05.10 05:55 Nereg. IP: .* | no napsal mi ze se bojii naseho vztahu ze by to bylo pouze o sexu protze kdyz me pry vidii chce se semnou milovat |
|
Tilly 28.05.10 15:11 Reg. před 2016
| a co máš teda v plánu?? budete spolu dále chodit?? |
|
Laburnum 28.05.10 22:59 Reg. před 2016
| aha,no uz viem... chlapi... tak velmi ho pritahujes,ze sa nemoze ovladat... mala by si si s nim pohovorit... o vsetkom... ako si vztah predstavujes,ako to mozete regulovat... ak som to spravne pochopila a teda on nechce vztah len o sexe,tak sa stretavajte niekde vonku medzi ludmi... tak aby vas to netahalo sa zasit,bavte sa,najdite si cestu k sebe,da sa to... a pokial je to ten horsi pripad,ze k tebe neciti lasku,ale len fyzicku pritazlivost,tak to nie je dobre,nema to cenu,mali by ste si vsetko vyjasnit,drzim palce |
|
kacka7 31.05.10 05:55 Nereg. IP: .* | rekl ze by z toho treba casem bylo i neco viic a porad mi pise ze me miluje tak by z toho treba neco bylo ano chtela bych s nim chodit ale on zatiim nechce musime se vic poznat si myslim |
|
Laburnum 31.05.10 10:32 Reg. před 2016
| jaj vy spolu este nechodite????Tak to je potom v pohode... skus sa s nim viac skamaratit,ale neotravuj ho stale... musis mu aj chybat,preto s nim stale nebud... .ktovie,ono to bude lepsie casom mozno |
|
paceman 15.06.10 21:45 Reg. před 2016
| Laburnum
myslim,ze tohle je docela zbytecne.
chlapec to hraje na city a jde mu jen o sex o nic vic nema zajem... .
Jasny muzou spolu chodit ven,ale on toho hodne brzo necha,kdyz uvidi,ze to nevede k sexu,nebo by to mozna vedlo,ale zdlouhave... |
|
Laburnum 15.06.10 22:49 Reg. před 2016
| paceman:super,ze tu mame i muzsky pohlad na vec... .presne som nevedela o co sa jedna... kedze kacka7 to tu napisala velmi strucne,takze zavery boli len vseobecne,co nevyvracia tvoju teoriu... ktora je dost pravdepodobna,kedze tak sa to deje velmi casto |
|
|