KAlena 18.03.17 22:37 Nereg. IP: 90.178.22.* | Prosim pekne o vyložení snu. Zdalo se mi, ze me pronasleduji tri muzi, utikala jsem. Nejdrive sama pak i s manzelem a detmi. Pote jsem skocila z velke vysky - skaly do vody, ale melo jit jen o idlakani aby deti s manzelem mohli utect a schovat se. Coz se podarilo. Z města jsme unikli v na korbě nejakeho nakladaku s hnojem ci hlinou. Ale pozdeji nas zase objevili my opet utikali, nebo spíše uz ujizdeli v aute. Mela jsem ve snu strach o deti. Behem snu jsem se probudila ale po
usnuti sem pokracoval. Dekuji. |
Dracizena 20.03.17 00:02 Nereg. IP: 92.62.225.* | Starosti se řeší, před nimi se neutíká a nebo se neodkládají... Dnes je mít nemusíš, ale budoucnost je dlouhá a starosti nějaké i budou... Sen Tě vede k nahlédnutí do minulého života, kdy jste utíkali, ale nebyli jste rodinou, ale přátelé a zavrtali jste se i do toho hnoje, ale ne na náklaďáku, ale na žebřiňáku tažený koňmi... přítomnost dnešních aut ve Tvém snu je proto, že trauma z minulého života si musíte zastavit, aby neovlivňovali dnešní životní rozhodování a pod.Modly se Alenko za ten minulý život za svůj i jejich a příběh dej do barvy... |