Maxipes Fik 22.09.12 22:23 Nereg. IP: 195.241.201.* | Dobry den,zajimalo by me,co konkretne obnasi opakovane zneuzivani dsikuze?
Dekuji za odpoved |
|
Red 24.09.12 21:07 Reg. před 2016
| Zdravim, pridavanim odkazu na placene sluzby, pripadne chovani, ktere z dlouhodobejsiho hlediska jasne smeruje k temuz, nebo chovani, ktere ma za ucel jakkoli poskodit nebo se obohatit na ucet vestirny/potazmo navstevniku.
K zablokovani dochazi v naproste vetsine az v pripadech, kdy na 10ti mistech najdu vnucovani se a nabizeni placenych sluzeb.
Nemam zajem, aby se tady z toho stal snadny vydelek pro pochybne osoby, kdyz nekdo chce, inzerat muze mit v katalogu. V diskuzich bych mel rad rady zdarma a ne zaspamovane nesmysly s adresama :)
Na druhou stranu neblokuju kvuli prkotinam a jedinemu prohresku.
Pokud ma nekdo dojem, ze mu bylo ukrivdeno, nebo sdili IP adresu s nejakym zablokovanym potvorakem, vzdy ma moznost mi napsat na email. Stejne tak cas od casu zablokovane uzivatele i vracim, vetsinou po par mesicich (kdyz jdu zablokovat nekoho jineho :).
Mam pocit, ze za dva roky je zablokovano mene nez 10 lidi, takze docela malo :) |
|
Maxipes Fik 28.09.12 18:41 Nereg. IP: 195.241.201.* | Dobry den,dekuji za pokus o osvetleni problemu.
Takze pokud na foru 10x nabidnu trezalkovy caj,protoze nekdo nemuze spat,tak to znamena ,ze ho prodavam?A obohacuji se?

Pokud toho je problem kvuli kteremu doslo k zablokovani meho uctu,zadam o odblokovani.
zdravim  |
|
Red 29.09.12 10:34 Reg. před 2016
| Ne, blokovani je na zaklade nabidek vesteni, nikoli trezalkoveho caje - tam kde je sekce zdarma lidi nabizi vesteni za penize, opakovane ;)
Blokujeme Ip adresu (ne na pristup na web, ale na zakladani komentaru), podle loginu Vas identifikovat nemuzu.
Muzete jit na whatismyip.com, poslat mi do mailu Vasi IP a ja Vam reknu, jestli zjistim kdy a proc :) |
|
Maxipesd Fik 06.10.12 15:05 Nereg. IP: 195.241.201.* | Mohu tedy znat Vas email?dekuji |
|
Red 06.10.12 20:11 Reg. před 2016
| info@vestirna.com |
|