P.02 24.07.14 21:08 Nereg. IP: 31.222.5.* | zdravím, mám problém stím že jsem se zamiloval do hodně dobré kamarádky, vždy sme si pomáhali, vždy jsme se uklidňovali. Jen mám tušení že ona nechce další krok, místo ho jí zase zlomí srdce nějaký hajzl s prominutím. a já se snažím abych to sní nepokazil a mám strach z dalšího kroku. díky. P |
|
Ka-ri-a 30.07.14 09:02 Reg. před 2016
| Jestliže chce aby jste zůstali kamarádi.Nemůžeš jí do toho ci tím tlačit.Ju.Musíš mít trpělivost.Až bude chtít ona další krok.Potom teprve zapracuj.ZTeď to nech takhle,může to dopadnout blbě |
|
Camie 30.07.14 13:53 Reg. před 2016
| ... P.02 poprosím o věk. |
|
Venušanka 17.08.14 08:42 Reg. před 2016
| PO2
Tak mu to dopřejte, a najděte si někoho jiného! Všechno zlé je na něco dobré a jednou za to budete ráda, že se toto, ač nyní nemilé a stresující, ale za oár let si na ěm vzpomenete, až se na situaci budete dívat zpětně, uvidíte, že to bylo vše ve skutečnosti pro Vaše dobro, i když nyní to tal vůbec nevypadá.
Mimochodem, pokud se zamilovat do Vaší kamarádky, myslíte si, že by stálo za to, se s ním dále zahazovat a čekat, kdy Vám udělá něco podobného, žít v neustálém stresu, napětí, podezírání, které bue mít negatovní dopad na Vaše zdraví?
Nechte ho být, udělejte tlustou čáru, čas rány přebolí, nebyl to ten pravý pro Vás, máte na lepšího a ten lepší přijde a věřte, že se to vyplatí...
Mezi Vámi dvěma bylo mnoho věcí, situací a momentů, které jste neviděla, resp. nechtěla vidět, zamyslete se nad tím fo budoucna, pro další vztah!! |
|
Venušanka 17.08.14 08:47 Reg. před 2016
| po2
- předchozí beru zpět, špatně jse si přečetla text, myslela jsem, že se jedná o ženu, kde si její muž našel kamarádku:))
Nemějte strach, právě naopak tímto to vše psoilujete a přitahjete si, myslete pozitivně, intuiitvně, neřeště to rozumem, ale jednejte v soualdu se svým srdce, a udělejte, co Vás zrovna napadne, b%t by to bylo a znělo sebevíc nelogicky.
Vidím zde zklamání, ale i šance, máte to víceméně ve svých rukách, sám si tvoříte osud, nicmíně šance jsou, i když to nebude jednoduché a snadné, ale naopak se jedná o osudové zkoušky, kterými máte projít a ukázat, nakolik jste schopný, duchovní, duševní a hlavně silný... |
|
Miri31 04.03.15 23:10 Reg. před 2016
| Já do kamaráda :'( volá mi, žárlí, vyzvida kde jsem a s kym atd.a tvrdi že mě nechce a tak už se to táhne půl roku a ja pořád čekam a doufám :( |
|
lalinka 05.03.15 14:22 Reg. před 2016
| zdravim vas vechny sem kco zamilovana !! a muj p[ritel mi neveri !!! |
|