English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je neděle, 19.5.2024
Svátek slaví Ivo, zítra Zbyšek.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je neděle, 19.5.2024
Svátek slaví Ivo, zítra Zbyšek.
Cyklický horoskop
Vliv přírody na osobnost podle cyklického horoskopu.
více...
Kariéra podle zvěrokruhu
Jaké je ideální zaměstnání pro jednotlivá znamení?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Čtení z ruky - Čára života

zpět

Tak vás opět vítám u našeho seriálku. Procvičte si dlaně, rozhýbejte prsty, protože dneska budete ruce potřebovat. Tak co, jdeme na to?!

Celá chiromantie neboli čtení z ruky, je založená především na rozmístění, vzhledu a délce jednotlivých čar, které jsou vepsané ve dlani.
Tou nesporně nejdůležitější je čára života. Správná čára života začíná mezi palcem a ukazováčkem a stáčí se dolů k zápěstí, kde končí.
Čára života je nejdůležitější nejenom pro to, že nám vypoví hodně o vitalitě člověka, jeho životním postoji a prožitcích, ale taky to, co nás zajímá nejvíc – jak dlouho budeme vlastně žít .

Hodně lidí si myslí, že krátká čára znamená také krátký život, a dlouhá čára naopak život dlouhý, ale není to tak úplně pravda. Obecně je to určené tak, že střed čáry života má znamenat 35. rok. Každý milimetr navíc je pak dalším a dalším rokem života navíc. Jestli je čára života na dlani nejvýraznější, potom se jedná pravděpodobně o fyzicky zdatného jedince. Když je ale někde přerušená, nebo nějak nedokonalá, je to známkou blížících se problémů.

A jak tedy v čáře života číst?

Jestli je v čáře života mezera, znamená to, že dosavadní život člověka není zrovna růžový. Možná by bylo lepší popřemýšlet o celkově novém začátku. Nejenom jinak, ale možná i někde jinde. Nenašli jste jen jednu čáru života, ale rovnou dvě? Pak je všechno v pořádku. Druhá čára osobu, která ji má vepsanou ve dlani, ochraňuje a jistí její život.

Pokud čára života nezačíná ani tak mezi palcem a ukazováčkem, ale spíš u čáry hlavy, značí to, že jste mlčenlivý, nejistí a roztěkaní. Je možné, že jste byli v dětství ovládaní někým dominantnějším, silnějším… Možná to byl rodič, spolužák nebo sourozenec. Každopádně vás to poznamenalo a můžete mít kvůli tomu problémy prosadit se.

Není čára života prohnutá? Rovná čára života je známkou toho, že má její majitel málo sebevědomí. Buďte sami sebou, pečujte o sebe a rozmazlujte se! Uvidíte, že se to zlepší! Jako ve všem platí, že je potřeba nepolevovat, bojovat a vytrvat.

Tak já si jdu spočítat milimetry, ať vidím, na jak dlouho to ještě mám a „uvidíme“ se příště. Zatím mi můžete napsat, na kolik to vyšlo třeba zrovna vám!

Pokračujte ve čtení na: Čára hlavy.



Co si o tom myslíte Vy?:

Anonym eva / (03.12.23)
vzhledem k tomu , ze mam kratkou caru zivota a spocitala jsem kazdy mm od poloviny, tak to odpovida presne me nemoci, plus neco k dobru. Zaplat pan Buh alespon za to, jsem vdecna za kazdy novy krasny den.

Anonym Martina / (28.02.23)
Podle toho když bych měla počítat, že mi čára života končí v půlce ruky cca, tak už bych musela být 3 roky po + .. nebo se mi to blíží?

Anonym Petr / (15.07.20)
a co zname když mam 2 čary zivota



Online výklady ZDARMA:
Tarot na 3
Tento výklad je využíván, když je po třeba si ujasnit své touhy a potřeby. Novinka!
více...
Zvířecí horoskop
Znalost astrologického znamení vašeho mazlíčka vám pomůže porozumět jeho osobnosti.
více...
Testy lásky
Klasické testy prozradí skutečnost.
více...
Kostky
Okamžik náhody rozhoduje o naší budoucnosti. Co vám napoví hozené kostky. Nová verze!
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)