LuckaK 23.02.10 22:16 Nereg. IP: .* | Měla jsem hodně živý sen, že mi doktorka vyoperovala ženské orgány. Bez nemoci, v podstatě jen tak.. Přesvědčovala jsem se ve snu, zda se mi to zdá nebo je to realita a utvrdila jsem se, že je to realita.. Bylo to tak strašně moc živý a intenzivní.., byla jsem nešťastná, ale ne jen ve snu, ale ve spánku jsem ten smutek cítila.. Co to může znamenat..? |
|
kelišová 25.02.10 17:57 Nereg. IP: .* | Napadl mne strach ze "ženství" , není to nic strašného , jen to , že se musíš smířit s rolí ženy ... ..rada - měj se ráda - své tělo , buď spokojená s tím , že jsi žena |
|
vědma1 27.02.10 21:55 Nereg. IP: .* | V pátečním Spiritu vyšlo mnoho zajímavého o tom co sny znamenají tak si ho kup. |
|
Helena123 15.04.10 02:22 Nereg. IP: .* | Sen o lékaři, je znamením, že potřebujete něčí pozornost, útěchu, podporu a noční můra, kterou jste prožila v podobě operace ženských orgánů, je zřejmě ten strach z vašeho zkutečného prožívání vaší ženskosti, tak, jak píše již "kelišová". Zdravím H. |
|