English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 5.4.2025
Svátek slaví Miroslava, zítra Vendula.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 5.4.2025
Svátek slaví Miroslava, zítra Vendula.
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Čínský horoskop
Čínská astrologie rozeznává 5 živlů, každý s jeho vlastním významem.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

hodně živý sen

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

hodně živý sen

LuckaK
23.02.10
22:16
Nereg.

IP: .*
Měla jsem hodně živý sen, že mi doktorka vyoperovala ženské orgány. Bez nemoci, v podstatě jen tak.. Přesvědčovala jsem se ve snu, zda se mi to zdá nebo je to realita a utvrdila jsem se, že je to realita.. Bylo to tak strašně moc živý a intenzivní.., byla jsem nešťastná, ale ne jen ve snu, ale ve spánku jsem ten smutek cítila.. Co to může znamenat..?

kelišová
25.02.10
17:57
Nereg.

Napadl mne strach ze "ženství" , není to nic strašného , jen to , že se musíš smířit s rolí ženy ... ..rada - měj se ráda - své tělo , buď spokojená s tím , že jsi žena

vědma1
27.02.10
21:55
Nereg.

V pátečním Spiritu vyšlo mnoho zajímavého o tom co sny znamenají tak si ho kup.

Helena123
15.04.10
02:22
Nereg.

Sen o lékaři, je znamením, že potřebujete něčí pozornost, útěchu, podporu a noční můra, kterou jste prožila v podobě operace ženských orgánů, je zřejmě ten strach z vašeho zkutečného prožívání vaší ženskosti, tak, jak píše již "kelišová". Zdravím H.

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Orákulum lásky
Zjistěte, co k vám cití druhá osoba a získejte cennou radu. Jaký vztah hledá druhá osoba?
více...
Karty Archandělů
Kam směřujete a jaký je celkový pohled na váš osud?
více...
Trojka na otázku ANO/NE
Odpověď na jednoduchou otázku pomocí cikánských karet
více...
Hodiny smrti
Zajímá vás, jaký čas vám byl na tomto světě vyměřen? Zjistěte si svůj předpovězený čas.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)