English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pondělí, 31.3.2025
Svátek slaví Kvido, zítra Hugo.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pondělí, 31.3.2025
Svátek slaví Kvido, zítra Hugo.
Andělská inspirace
Hledejte novou inspiraci ve vzkazech andělů.
více...
Cikánská Magická sedmička
Výklad budoucnosti pomocí cikánských karet. Novinka!
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Nedůvěra zničila vztah?

Online výklady
Zde prosím směřujte prosby o výklady zdarma. Zároveň děkuji všem, kdož zdarma a nezištně odpovídají. Snad Vám toto oddělené místo zpřehlední dotazy a odpovědi.

« zpět \ Přidat komentář

Nedůvěra zničila vztah?

wojtka
04.06.24
18:39
Nereg.

IP: 109.81.120.*
Dobrý den.

Před třemi měsíci jsem v práci potkal dívku. Během pár dnů jsme se dali dohromady a vše se vyvíjelo velmi rychle. Brzy jsme si uvědomili, že jsme odlišní, já (24 let) a ona (19 let). I přesto to bylo krásné období a já v ní cítil tu největší lásku, jakou jsem kdy zažil. Věděl jsem, že mi dává věrnost, lásku a vše, co člověk potřebuje k štěstí. Samozřejmě se objevily i neshody, ale komunikací jsme je vždy dokázali vyřešit.

Hodně mi záleželo na tom abychom trávili spolu čas nebo se aspoň jen trochu viděli, a ona to měla stejně ale postupem času jsem si však všiml, že se stává čím dál žárlivější. Když jsem se chtěl sejít s kamarádem na pivo nebo jen tak ven, změnila náladu a chovala se, jako bych byl jen jejím kamarádem. To mi přišlo nefér, protože já ji v tomto nikdy neomezoval a nikdy jsem jí nic neříkal, když se sama scházela s přáteli.

Později jsem zjistil, že sleduje všechny mé kamarádky a bývalé kolegyně z práce (asi 10-15 holek), s nimiž jsem nikdy neměl kamarádský vztah.

Během vztahu jsem jí dával najevo lásku, empatii, porozumění a hlavně věrnost, protože mi na začátku vztahu řekla, že má sklony k žárlivosti a bojí se, že to zničí náš vztah.

A bohužel se to stalo. Potkal jsem kolegyni z práce s jejím přítelem a vyfotila si naše motorky. Fotku kolegyně dala na sociální sítě a za 3 hodiny mi přišla zpráva: "Doufám, že sis s ní užil jízdu."

Od té doby mi na nic neodpověděla, a opustila mě... .

Každou chvíli přemýšlím, co jsem mohl změnit co jsem udělal špatně, a pokud byste mi někdo řekli co jsem dělal špatně, budu vám nesmírně vděčný.
Moc děkuji za Váš čas

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Měsíční horoskop
Jaký má vliv na náš osud fáze měsíce v době našeho narození a jaký každý den?
více...
Představení zvěrokruhu
Hlavní vlastnosti jednotlivých znamení zvěrokruhu.
více...
Polibky podle znamení
Jakou vášnivou povahu skrývají rty znamení zvěrokruhu?
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)