English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 4.4.2025
Svátek slaví Ivana, zítra Miroslava.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 4.4.2025
Svátek slaví Ivana, zítra Miroslava.
Polibky podle znamení
Jakou vášnivou povahu skrývají rty znamení zvěrokruhu?
více...
Ruka Fatimy
Ruka Fatimy ukáže vaši schopnosti a povahu na základě jména či přezdívky.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

opakující se čísla

Praktické věštění
Pokud máte zkušenosti s věštěním, nebo jste navštívili kartářku a rádi nám sdělíte vaše zážitky, máte příležitost to udělat právě zde.

« zpět \ Přidat komentář

opakující se čísla

Lalule
16.12.18
15:48
Reg.25.3.18

Dobrý den,
poslední dobou se i stává, že kdykoliv se podívám na hodiny vidím čas jako je 7:07, 8:08, 11:11, 16:16, 20:02, 20:20 atd... . poslední měsíc se mi to děje každý den. Nemyslím si, že by to byla náhoda, dřív se mi to nestávalo. Vídám taky dost často čas 12:34, nebo 13:04 což je moje datum narození. Nemusí to být jen zrovna v dobu, kdy se podívám na hodiny, ale čas kdy mi příjde e-mail nebo nějaká zpráva nebo nepřijatý hovor z času 14:14...
Zkoušela jsem hledat význam na internetu, ale každý má na to svoje vysvětlení, která si kolikrát i protiřečí. Zabývá se tím tady někdo? Nějaký numerolog? Nebo vůbec nevím koho bych se měla ptát. Dřív se mi to nestávalo, teď to mám každý den několikrát a to dělám každý den něco jiného. Nechodím do práce nebo na oběd vždy ve stejnou dobu, vždycky jak to vyjde, takže pravidelnost nebo stereotyp v tom taky nebude. Opravdu nevím, cítím, že to není náhoda a že bych o tom měla zjistit víc, ale nevím kde a jak. Tak to zkouším tady. Děkuji

Janikaja
19.12.18
21:25
Nereg.

IP: 185.32.222.*
-- -- -- --
Uživatel byl zablokován pro opakované porušení pravidel či zneužívání diskuze.
-- -- -- --

Red
22.12.18
12:36
Reg. před 2016

Pokud si přečtete to minimum z pravidel, než začnete spekulovat a vymýšlet fantasmagorie, tak IP adresy se nezobrazují pouze u registrovaných uživatelů... unavuje mě neustále opakovat něco, co je zde napsáno a pro některé osoby je prostě jednodušší lhát a urážet, než zapnout hlavu ...

IP adresy u neregistrovaných slouží přesně k tomu, aby lidi, kteří přijdou jen spamovat a urážet, mohli být identifikováni a ostatní návštěvníci sami viděli, když si tady "kartářka" hned sama okomentuje vlastní posty a chválí se pod jiným nickem.

Red
22.12.18
12:39
Reg. před 2016

Jen tak mimochodem, dívám se, že slečnu Janikaja už jsem blokoval za stejné komentáře před pár dny, nyní vystupuje pod "novým" jménem a zase ze "znovu" a "úplně poprvé" diví.. a zase vyhrožuje..

Mám pocit, že jsem Vás přímo žádal, abyste sem nechodila a neporušovala pravidla fóra. Tolik asi k tomu, jak tady jeden člověk dokáže otravovat v pravidelných intervalech ostatní..

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Čerstvá láska
Výklad pro začínající vztahy. Například, zda pokračovat ve vztahu s osobou, které jste ublížili.
více...
Andělské karty
Toužíte o komunikaci s anděly? Vytáhněte si andělskou kartu!
více...
Cyklický horoskop
Vliv přírody na osobnost podle cyklického horoskopu.
více...
Polibky podle znamení
Jakou vášnivou povahu skrývají rty znamení zvěrokruhu?
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)