V životě není nejdůležitější to, CO máme, ale KOHO máme!
Další myšlenky ...
„ Mé tajné přání se splní. ”
Dobrý den, mám dotaz, po pár letech jsem se sešla opět s jedním mužem, kdysi jsem ho hrozně milovala, až do ted, ale nedopadlo to dobře a bohužel ted také ne, proč mi ho osud zas přived do cesty? Dlouho jsem měla pocit, že patříme k sobě, ale asi jsem si to jen vysnila. Jsem narozena 7.7. 1989 a on 3.4.1988. Předem děkuji za odpověď | |
Já nevím Sigo, ale asi je to osud, ikdyž to bolí. Mám obdobnou zkušenost, toho člověka jsem poznala v 19, teď to bude 5 let. Měla jsem (jako u jediného) kluka pocit, že on je ten pravý. Každý říkal, že spolu určitě budeme (a to jsme spolu, ani prakticky nechodili). Občas mi také přijde do cesty, a to bydlí přes celou republiku (mám pocit, že on jako jeden z mála mi fakt rozumí). No a pak se všechno hrozně rychle vytratí, nějakou dobu si třebas píšeme, pak pauza a opět. Podle mě je to osud, tvůj případ i můj. Vezmi to tak, že každá zkušenost ti v životě pomůže, ačkoliv někdy bolí a člověk je smutný hodně dlouho… Asi jsem nepomohla, ale zase vidíš, že v tom nejsi sama… | |
Je pravda, že zas jsem si uvědomila pár věcí ![]() ![]() ![]() | |