Red 18.04.11 23:30 Reg. před 2016
| Byl jsem donucen okolnostma udělat něco nemilého - rozdělili se uživatelé, kteří mají shodné jméno.
Více o tom naleznete v článku na hlavní straně (hned první článek - Změny a novinky na věštírně).
Věřím, že mne snad většina z vás, tkerých se to dotklo, pochopí.
Omlouvám se za případné trable. |
|
Helca123 08.05.11 19:55 Nereg. IP: 107.24.243.* | Red, predpokladam ze jste tady spravce (nevim, nemohla jsem najit zadne info o provozovateli), tak to posilam vam. Myslim, ze neni dobry napad pridavat IP adresy k jednotlivym uzivatelum, sjela jsem "whois" a dostala jsem u jedne uzivatelky kompletni fyzickou adresu i s telefonem. Pridanim IP adresy umoznujete odkryti a mozne zneuziti identity. Pokud chcete blizsi podrobnosti, kontaktujte me na berenka3@yahoo.com. Dekuju za pozornost, Helca
|
|
Red 08.05.11 23:19 Reg. před 2016
| Ahoj Helco, co se IP adres tyce, v naproste vetsine se dozvime maximalne poskytovatele a ne primo uzivatele. Zde slouzi predevsim k tomu, aby navstevnici vzdy vedeli s kym se bavi (stejne cislo) a nedochazelo k nejakym "podvodum" typu jeden clovek a 10 uctu atp.
Myslim, ze vysledek bude pro uzivatele predevsim pozitivni.
(IP adresy jsou navic bezne verejne a vnitrni, zde zobrazuju pouze verejne. Z valne vetsiny siti je tudiz idnetifikovatelna maximalne cast obce, nikoli uzivatele samotni - viz treba uzivatele ADSL, lokalnich itnernetovych poskytovatelu, atp.) |
|
Mišul :] 11.05.11 09:11 Nereg. IP: 83.69.32.* | Ahoj, ráda bych se přihlásila,ale nejde mi to. Normálně jsem se zaregistrovala a měl mi na e-mail přijít aktivační kód. Přišel mi, ale když ho tam zkouším napsat, píše mi to : Zadané aktivační číslo je špatné, zkuste jej prosím zadat znovu. Zkouším to stále,kopíruju ho, ale nejde to. Pokud byste mi s tím mohli pomoci, byla bych moc ráda. Kontaktní e-mail : BlondataMisul@seznam.cz Předem moc Děkuji. |
|
Red 11.05.11 11:01 Reg. před 2016
| Miul, povolil sem tě ručne, je možný, že dělal bordel ten symbol srdíčka (ta prvni lomena závorka), takže sem ti i upravil jméno jen na "Mišul". Heslo zůstalo stejný. |
|
kok?ík 08.06.11 23:34 Nereg. IP: 213.155.245.* | Rede jsem moc spokojená, že při minulých hejblata hejbejte se, mi zmizelo š z niku a nahradilo se otazníkem a stále ho mám. Taky se mi moc líbí, že jsem si mohla přidat avatarek. Je to super a vůbec se mi teď věštírna moooooooooooc líbí. Dlouho jsem tu chodila, ale teď zase chodím. Kokšík  |
|
kok?ík 08.06.11 23:35 Nereg. IP: 213.155.245.* | Stále jsem stená trubka "dlouho jsem tu nechodila"  |
|
Red 15.06.11 22:43 Reg. před 2016
| kokšík: zkus to pls ted, přepsal jsem ti to přímo v databázi, mělo by už být š zpátky.. |
|
|