English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 23.11.2024
Svátek slaví Klement, zítra Emílie.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 23.11.2024
Svátek slaví Klement, zítra Emílie.
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...
Andělská inspirace
Hledejte novou inspiraci ve vzkazech andělů.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:

V životě není nejdůležitější to, CO máme, ale KOHO máme!
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Prohlédnu lži, které mě ohrožují. ”

Myšlenky moudrých

Šalomoun

Neodpovídej bláznu podle bláznovství jeho, abys i ty jemu nebyl podobný.
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
Tarot und Horoskope

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Sen o tom,ze za par dni umru..".
Jméno :

Zpráva:

Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Sen o tom,ze za par dni umru..

xdenisx
02.05.12
12:39
Nereg.

IP: 83.208.244.*
Ahoj dnes jsme se probudila ze snu kde se mi zdalo jako by to bylo ted v mem veku 24let se synem 6let mi bylo oznameno,ze mam pred sebou poslednich asi 5dni zivota..mela jsem umrit na plice nejaky selhani nebo tak neco podle lekare. V tom snu jsem vedela,ze uz mam jen tech par dni a nechapala jsem proc kdyz mi vlastne nic neni jen mi to oznamila lekarka podle jejich testu jsem mela max.5dni zivota. A ja porad premyslela proc proc tak mlada kdyz mi nic neni a mam syna ktereho nebudu moc vychovavat,nebudu s nim kdyz me bude potrebovat a neuvidim jak roste atd.. bylo mi hrozne... v tom snu jsem vlastne zila tech par dni pred smrti uplne normalni zivot jen s tim,ze jsem stale si rikala proc..pak mi tam nekdo rekl,ze at jdu i k jinemu lekari na testy,ze se tahle mohla splest..dalo mi to jako by nadeji,ale i tak jsem se stale bala..nez jsem se cokoliv dozvedela sen skoncil a ja se vzbudila. Co to muze znamenat? Diky moc,nikdy jsem takovy sen nemela a ze mam dost snu co se mi opakuji mnohokrat uz od svym vylozene detskych let.

xdenisx
02.05.12
21:43
Nereg.

IP: 83.208.244.*
Jen chci jeste doplnit,ze behem dne jsem si vzpomnela,ze jsem videla i svoji urnu mela jsem byt spalena a dana do obycejne urcny zlatave metalizove barvy takove ty obyc.v jedne takove mam uz nekoho z rodiny jen neni zlata,ale zelena... :( vim,ze jsem v tom snu na ni koukala... .ale nevzpominam si zda uz jsem byla v tu urne nebo se do ni teprve mela dostat to mi nejak unika :(

andelicek
18.10.12
00:03
Reg. před 2016

to znamena ze budes dlouho zit

Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
Tarot und Horoskope

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)