English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 5.4.2025
Svátek slaví Miroslava, zítra Vendula.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 5.4.2025
Svátek slaví Miroslava, zítra Vendula.
Tarotový výklad vztahu
Pokud máte podezření, že se ve vztahu věci mají jinak, než navenek vypadají. Novinka!
více...
Pyramida Venuše
Předpovědi lásky a přátelství na základě náhody.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Strach z budoucnosti".
Jméno :

Zpráva:

Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Strach z budoucnosti

Macetka
27.12.14
18:55
Reg. před 2016

Mám dotaz ohledně mé budoucnosti. Myslím, že nejsem žádný pesimista, ale mám nějaké blbé období kdy momentálně nevidím budoucnost růžovou a jsem tak nějak nespokojená.

Už 8 let jezdím na půlroční stáže do Řecka, kde pracuji v hotelu. Jsem tam moc spokojená a je to pro mě ráj. Problém je v tom, že je to v oblasti, kde je po letní sezoně těžké sehnat práci na zimu a vůbec život v zimě je tam dost odlišný než v létě. Začala jsem při studiu střední školy a jezdila i při studiu VŠ, což nebyl problém. No poslední 3 roky kdy už mám po škole to problém je. Horko těžko práci hledám - zatím jsem vždy našla (momentálně jsem ve fázi hledání), ale prostě tu nejsem šťastná a nikdy to nebyla práce kvůli které bych tu byla ochotna zůstat. Krom toho jsem měla (a i mám) okruh dobrých kamarádek, ale všechny si našly vážný vztah, manželství... nej kamarádka už má dítě (což je normální), ale tím (jim)odpadlo bezstarostné období a čas který mohly věnovat mě. Což všechno chápu, ale cítím se tak nějak sama.

Dále se má nespokojenost odvíjí nejvíce od toho, že miluji člověka (Ital - Francesco 1.4.1990 který v Řecku pracoval přes sezonu)kterého nevím jestli někdy uvidím - byl tam sice 3 sezony po sobě, ale teď nevím zda se chystá... vyjde mu to. Nikdy jsem mu své city nedala najevo, protože to dle mého bral jako románek a já ho nechtěla ztratit tím, že po něm budu chtít vztah... .tohle je věc která mě nejvíc trápí, absolutně ho nedokážu dostat z hlavy.

Tak mě tak zajímá jak to se mnou bude ... .momentálně se v květnu chystám do Řecka, chtěla bych to zkusit i přes zimu, ale tak nějak cítím, že přestože jsem tu teď něšťastná tak jednou (do dvou - tří let) bych se chtěla usadit v Čechách.

Dále zda tam bude Francesco (1.4.1990)

A za další zda potkám nějakou opravdovou lásku a budu mít trvalý vztah/děti?
Předem moc děkuji :), Markéta 21.3.1989 v Mostě ve 23:10

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)