mudokon 30.09.15 19:51 Reg. před 2016
| Z času na čas sa mi opakujú sny o vlakoch. Niekam cestujem, vždy je to spojené s problémom, buď nastúpim na zlý vlak a musím následne kombinovať nejaké spoje, aby som sa dostala tam, kde potrebujem, alebo vlak jednoducho zmeškám. Niekedy cestujem s niekým, kto sa mi cestou niekde stratí a ja mám oňho strach. Napríklad moje dieťa. A občas sú tie vlaky úplne čudesné, podivné interiéry, alebo iba nejaká konštrukcia, ktorej sa pri tej rýchlosti musím držať. A vždy mám problém s batožinou. Neviem si všetko pobrať, keď vystupujem. Mám jej veľa a nechcem o nič prísť. Čo mi chce opakujúci sen povedať, prečo tie vlaky? |
Dracizena 30.09.15 23:45 Nereg. IP: 213.151.77.* | Nepočítej, že život budeš mít hladký, jako cesta na kolejích... Budeš ho mít kopcovitý a co si neuděláš, to mít nebudeš... A ta batožina? Máš naloženo z minulých životů a tu energetickou tíži je třeba dnes začít postupně odkládat, ale jednou ke stáru, tě nebolelo celé tělo a roky a roky.Zažni se zajímat o mimosmyslové vnímání... tuto skupinu najdeš na FC... je tam hodně vysvětleno a popsáno... měj se dobře... |