English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 5.4.2025
Svátek slaví Miroslava, zítra Vendula.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 5.4.2025
Svátek slaví Miroslava, zítra Vendula.
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...
Čerstvá láska
Výklad pro začínající vztahy. Například, zda pokračovat ve vztahu s osobou, které jste ublížili.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:

V životě není nejdůležitější to, CO máme, ale KOHO máme!
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Mé tajné přání se splní. ”

Myšlenky moudrých

John

Největší vada lidského života je ta skutečnost, že v době, kdy dostáváme opravdový rozum, stojíme už oběma nebo aspoň jednou nohou v hrobě.
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

zpět

sny o vlakoch

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

sny o vlakoch

mudokon
30.09.15
19:51
Reg. před 2016

Z času na čas sa mi opakujú sny o vlakoch. Niekam cestujem, vždy je to spojené s problémom, buď nastúpim na zlý vlak a musím následne kombinovať nejaké spoje, aby som sa dostala tam, kde potrebujem, alebo vlak jednoducho zmeškám. Niekedy cestujem s niekým, kto sa mi cestou niekde stratí a ja mám oňho strach. Napríklad moje dieťa. A občas sú tie vlaky úplne čudesné, podivné interiéry, alebo iba nejaká konštrukcia, ktorej sa pri tej rýchlosti musím držať. A vždy mám problém s batožinou. Neviem si všetko pobrať, keď vystupujem. Mám jej veľa a nechcem o nič prísť. Čo mi chce opakujúci sen povedať, prečo tie vlaky?

Dracizena
30.09.15
23:45
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Nepočítej, že život budeš mít hladký, jako cesta na kolejích... Budeš ho mít kopcovitý a co si neuděláš, to mít nebudeš... A ta batožina? Máš naloženo z minulých životů a tu energetickou tíži je třeba dnes začít postupně odkládat, ale jednou ke stáru, tě nebolelo celé tělo a roky a roky.Zažni se zajímat o mimosmyslové vnímání... tuto skupinu najdeš na FC... je tam hodně vysvětleno a popsáno... měj se dobře...

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Andělská pošta
Napište dopis andělům.
Novinka!
více...
Milování podle znamení
Krátké postřehy o znamení zvěrokruhu.
více...
Koláček štěstí
Nechte se inspirovat tajemnou věštbou z koláčku.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)