Lejny 16.07.10 23:30 Nereg. IP: .* | ahojte... viem,ze sem pise vela ludi a ziada vas o vyklad... ale potrebovala by som pomoct... s jednym chalanom to mame silno "zamotane"... ja ho asi lubim,ale neviem,ako je na tom on... niekedy to vyzera,ze mozno aj on,niekedy zas vobec nie... a teraz sa mi uz dlho neozval a ja neviem preco... nevedel by mi niekto poradit?... dakuje Lejny... . |
|
mno... 17.07.10 12:48 Nereg. IP: .* | No tak to je dobrá veta- ja ho asi lubim. |
|
Beatris 23.07.10 20:43 Nereg. IP: .* | Lejny, ten chlapec, to je jen klam. Zapomeňte na něj, jen si s Vámi hraje. Tají Vám nějaké věci, není fér-pusťte ho z hlavy, láska čeká jinde.Přijde až na to budete připravená a budete to nejméně očekávat.
Hezký víkend. Beatris |
|
Lejny 24.07.10 12:03 Nereg. IP: .* | Beatris,vedela by si mi povedat,co mi taji? ... a samozrejme dakujem |
|
Lejny 24.07.10 13:07 Nereg. IP: .* | a ta laska kedy pride?... lebo sa mi zda,ze skor ma nasiroko obchadza... |
|
marion 25.07.10 23:50 Reg.21.2.17
| potrebovala by som pmôcť ohladom môjho zdravotného stavu |
|
cacorka_15 27.07.10 21:49 Nereg. IP: .* | potřebovala bych také radu..mám vedle sebe člověka,který je podle mě moc fajn,jen někdy mám z něho zvláštní pocit..od jedné mojí kamarádky jsem dostala kontakt na paní z Prahy-pravděpodobně věštkyně,a ptala jsem se zda-li je tato osoba upřímná..napsala,že to na mě prostě hraje,že nevidí žádné city..mě jen mate proč mi někdo bude pomáhat,když nic necítí??No,hlava mi to opravdu nebere... |
|
ned 30.07.10 21:29 Nereg. IP: .* | LÁSKA SI NAJDE KAŽDÝHO,ALE PEČOVAT O NÍ JE PAK TĚŽKÉ,ABY ZŮSTALA ZA KAŽDÉHO POČASÍ.PŘEJI VŠEM,ABY JI NAŠLI A UDRŽELI SI JÍ.JÁ JI OPEČOVÁVÁM JIŽ 33 LET A JDE TO. |
|
1slune 02.08.10 21:44 Nereg. IP: .* | Ahojky všem, kteřírádi chodí do tohoto fora... Karty mne přitahují, nejvíce zlatý tarot , ale bohužel ho ještě nemám, jsem začátečnice a proto bych vás všechyn prosila o výklad, zda mám vlohy pro toto duchovní umění a zda s ním uspěji.Simča.Děkuji. 31.1.1979 |
|
|