English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 23.11.2024
Svátek slaví Klement, zítra Emílie.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 23.11.2024
Svátek slaví Klement, zítra Emílie.
Magická koule
Pokud potřebujete okamžitou ANO/NE odpověď, zeptejte se magické koule.
více...
Osobnost podle zvěrokruhu
Vliv znamení na rysy naší osobnosti.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Vyplnenie snov

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

Vyplnenie snov

Pato
01.04.17
04:33
Reg.1.4.17

Ak uz tema existuje, vopred sa omluvam. Mam taky ,problem, - splnaju sa mi sny.. Zacalo to asi 10 rokov dozadu (to som mal 18r) kedy bol prvy sen - sen o bratrancovi Igorovi, ktory prisiel na navstevu. Na druhy den,(po zobudeni) okolo vecera nas Igor poctil svojou navstevou. Clovek by povedal: obycajna nahoda..ale ked sa to potom stalo znovu a znovu, minimalne 20x uz mi to prislo ozaj divne. Nikdy som mu to ale nepovedal, iba svojej mame som sa s tym zdoveril. Na isty cas tie sny pominuli, no cca za 5 rokov sa to ozvalo znovu - snivalo sa mi, ako pozeram z rakvy, ktora je uz v zemy, na ludi, ktori ma pochovavaju - lúcia sa so mnou. No o chvilu som v tom sne nadobudol iny pohľad - pozeral som, ako ludia nesu rakvu v sprievode po cintorine. Zobudil som sa riadne mimo po tom sne.. Asi 3-4 dni mi hrozne rezonovala v hlave skladba od Pink Floyd-High Hopes, resp. Tie bijuce zvony na zaciatku skladby. Asi po tyzdni od toho hrozneho sna sa stala este horsia ,nocna, mora.. Vracal som sa vecer z prace domov, zasuvam kľuc do zamky a vidim ako preskocila staticka el. Kluc a zamku. Vosiel som do vchodu bytovky a siel som ku dveram nasho bytu, idem strcit kluc do zamky a opät vyboj statickej el.(aj vizualny) vojdem do bytu, tycho, tma..volam-mama, uz som doma. Nikto sa neozyva..vojdem do obyvacky, zaznem..mama lezi na posteli, no hlava a ruka jej visia cez okraj postele :-( hned som vedel, ze je mrtva :-( priskocil som hned k nej, ze jej nejak pomozem, no prejavil sa uz u nej rigor mortis. Zomrela na plucnu emboliu. Este v ten den rano bola v pohode..omluvam sa, ze som tak odbocil od temy, ale asi som este stale z toho mimo, kedze som mal s mamou velmi krasny vztah :-( no..potom bol opat odmlk chvilku od snov..ale vrtilo sa to znovu a trva to az doteraz..mam strach z toho..priklad: rok dozadu sa mi snivalo, ze som s naj kamosom niekde mimo Slovenska, a pozeram sa na nas, ako sme v nejakej obrovskej presklennej budove a je nam tam mimoriadne dobre. Ludia moji..aj teraz mam zimomriavky..tak si predstavte, asi pred polrokom mi moj super kamos vola, ci nechcem ist pracovat do Nemecka ako kuchar pre kinderhotel v Oberjochu..preco nie, idem..asi po mesiaci tam, na izbe, ako som zaspaval sa mi vyjavil ten sen z pred roka!! Ludia moji..nevedel som ci sa mam tesit alebo plakat..ked som si predstavil tu budovu z toho sna!! To bola naozaj ako fotka zo zadnej casti hotela!! A to je len paaar pripadov, co som sem napisal!! Nehovoriac o malichernostiach ako pred par dnami - sniva sa mi o sunke hrubo nakrajanej, a vcera som si dal krajat Francuzsku sunku, odbehol som medzi tym pre dalsie potraviny, takze som mal uz sunku zabalenu a nachystanu..pridem domov, no pospominal som tu pani masiarku vseliako, len dobre nie..haadam 2-3 mm hrube, nechutne platky sunky!! Ak je tu medzi vami niekto kto by vedel poradit, popripade, ak ma ties niekto podobne ,skusenosti, dajte vediet. Omluvam sa za gramatiku, pisem z mobilu..este aj slovencina, dufam, ze to precitate :-) dakujem. Pato

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Tarotový výklad vztahu
Pokud máte podezření, že se ve vztahu věci mají jinak, než navenek vypadají. Novinka!
více...
Horoskopy na 2025
Jak si na tom budou stát všechna znamení v roce 2025?
více...
Sedmikráska
Miluje Vás... Ano či ne?
Zeptejte se sedmikrásek...
více...
Hodiny smrti
Zajímá vás, jaký čas vám byl na tomto světě vyměřen? Zjistěte si svůj předpovězený čas.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
Tarot und Horoskope

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)