English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je středa, 4.12.2024
Svátek slaví Barbora, zítra Jitka.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je středa, 4.12.2024
Svátek slaví Barbora, zítra Jitka.
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:

Když budeš něco chtít velmi silně, bude Vesmír tvému přání nápomocen.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Vše negativní ode mě samo odejde. ”

Myšlenky moudrých

Pagnol

Největším úspěchem soudobé civilizace je, že vytvořila bytosti, které ji dokážou vydržet.
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

MeineMagie.de auf Deutsch:
Tarot und Horoskope

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

zpět

Zrušení slibu-rituálu

Kouzla a magie
I ten, kdo věří na čáry a kouzla dostal od nás místo se "rozepsat". Proto neváhejte a svěřte se se vším, co vás tíží v oblastech magie, ať už černé nebo bílé.

« zpět \ Přidat komentář

Zrušení slibu-rituálu

Elenannnn
14.09.24
10:30
Nereg.

IP: 37.48.4.*
Dobrý den
Chci se zeptat... jak se dle vás může zrušit slib spojení a odevzdanosti vůči osobě... již z jiného života... jen jí vidím stále, no dnes už ona vypadá jako hodně špatný horror... Je možné, že jsme udělali nějaký rituál na propojení do jedné. Potřebuju to zrušit, neboť nejsem ve svém těle sama. Bere mi identitu, duši... a již se od ní moc nerozeznám. Hlavně mám paralýzy, ztráty vědomí a snažím se jen přežít dlouhé měsíce.- mám to tak od narození.
Žádám jen o rady které jsou od základu z lásky... nikoli černá magie.
Děkuji

Luzius
02.12.24
10:26
Reg.2.4.24

Vaše situace je hluboká a vyžaduje jemný a láskyplný přístup. Pro zrušení starého slibu spojení z jiného života je klíčové, abyste vědomě převzala zpět svou vlastní moc a identitu. Následujte tento rituál, který pracuje s čistotou a světlem:

Očištění prostoru:
Zapalte bílou svíci a vonnou tyčinku nebo použijte vykuřovadlo (například šalvěj či palo santo). Posaďte se na klidné místo, kde vás nikdo nebude rušit.

Výzva k rozvázání pout:
Zavřete oči, dýchejte zhluboka a soustřeďte se na své tělo. Představte si jasné světlo, které vás obklopuje. Nahlas řekněte např.:
„S láskou a úctou přerušuji všechna pouta a sliby, které již neslouží mému nejvyššímu dobru. Odevzdávám je světlu, aby byly transformovány v čistou energii. Jsem svobodná, celistvá a v souladu se svou duší.“

Upevnění ochrany:
Představte si, že kolem vás vzniká energetický štít, zářící zlatým světlem. Tento štít je neproniknutelný a chrání vás před jakýmkoliv zásahem, který nepochází z čisté lásky.

Vděčnost a uzavření:
Poděkujte sobě i vesmíru za podporu. Světlo ve vaší mysli zhasínejte pomalu, s pocitem klidu.

Opakujte tento proces podle potřeby, ideálně večer před spaním. Zároveň pamatujte, že vaše síla je ve vás – žádná energie, která vám neslouží, nemá právo zůstat ve vašem prostoru. 🌟

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Magická koule
Pokud potřebujete okamžitou ANO/NE odpověď, zeptejte se magické koule.
více...
Duch doby
Dotyk ducha doby - emoční síly, inspirace a posilovače dovedností.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Kariéra podle zvěrokruhu
Jaké je ideální zaměstnání pro jednotlivá znamení?
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

MeineMagie.de auf Deutsch:
Tarot und Horoskope

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)