MarkétaM 14.03.10 09:17 Nereg. IP: .* | Dobré ráno, zdálo se mi, že jsem viděla jak mi roste zub v dolní čelisti vedle dalšího zubu v přímo dásních?! Nevíte, co to může znamenat?! Ve snářích je pouze vypadlý zub, vytrhnout apod. Děkuji moc za jakoukoliv odpověď. |
dracizena 14.03.10 15:28 Nereg. IP: .* | Rostou i zuby moudrosti a sen o novém zubu je informace, že se Ti otvírá Třetí Oko, které je komůrkou /svatostánkem/ pro schůzky se svým Andělem, kde roste moudrost jasných zítřků. Anděl s velkým -A- jde k Tobě do mysli a tak ho vítej, čekej, i pros aby si Tě brzy v mysli našel. Zlobné myšlenky, nebo závist, nepřejícnost, pomlouvačnost druhých ale i sebe mu ukazují opačný směr. Můžeš mu vizí i položit zlatý koberec-běhoun a On lépe najde směr do tvého srdce které se nachází v jiném rozměru i v mysli. Utvoř si třeba představu že přiletí letadlem a ty polož koberec od schůdků k sobě a On si Tě mezi mnohými lépe najde. Anděl umí číst naše myšlenky i představy a proto fantazíruj a budeš mile překvapena.Držím palce a nejenom … |