English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je neděle, 8.9.2024
Svátek slaví Mariana, zítra Daniela.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je neděle, 8.9.2024
Svátek slaví Mariana, zítra Daniela.
Karty Archandělů
Kam směřujete a jaký je celkový pohled na váš osud?
více...
Baculka
Moudra i prázdné fráze pro všechny, kteří se ptají.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Válka05.09.24 / Adam v Sny
Stále se opakující sen05.09.24 / JolanKo v Sny
magický rituál27.08.24 / Akbar v Kouzla a magie
tento rok som bola u vestici a..14.08.24 / anna263@live.co.uk v Praktické věštění



Važ si lidí, kteří si na tebe najdou čas ve svém nabitém programu. A miluj lidi, kteří se nikdy nepodívají do diáře, když je potřebuješ.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Můj partner bude brát náš vztah více svědomitěji. ”


Myšlenky moudrých

Schopenhauer

Číst se má jen tehdy, když vyschne pramen vlastních myšlenek, což se i nejrozumnějšímu člověku přihodí dosti často. Ale kvůli knize zaplašit svou vlastní samorostlou myšlenku znamená hřešit proti duchu.
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
MeineMagie.de



zpět

Budoucnost

Online výklady
Zde prosím směřujte prosby o výklady zdarma. Zároveň děkuji všem, kdož zdarma a nezištně odpovídají. Snad Vám toto oddělené místo zpřehlední dotazy a odpovědi.

« zpět \ Přidat komentář

Budoucnost

Lucihek
15.05.24
23:21
Reg.15.5.24

Zdravím
Nevím jak to tu funguje ale zkusím to. Zajímá mě,kam se bude ubírat můj život . Mám krásnou rodinu, šikovnou holčičku a milujícího manžela. Ale práce nás zaměstnává to,že na to krásné není čas. Začínám být z toho zoufalá. Vím že peníze nejsou vše,ale můžeme si za ně koupit jídlo,oblečení,výlety ATP. chci být doma s malou ,užívat si ji a ne být od rána do večera v práci vyhrát jackpot neznamená pro mě to že budu nechutně bohatá,ale to že budu trávit svůj čas s rodinou . Chci vědět ,jak to vše dopadne
 
Lucihek
15.05.24
23:25
Reg.15.5.24

Zapomněla jsem asi napsat svůj dát narození . 19.08.1993 Lucie
 
Konik7811
18.05.24
14:10
Reg.11.4.24

Dobrý den, u vás je přesně vidět rozpor mezi prací,rodinou a domovem,dětmi,Saturn který značí materiálno,práci,řád a strukturu ,také omezení,a disciplínu,limit,máte momentálně v sextilu na Uran a Neptun,to dává pracovní stránce origialitu ze strany Uranu a nějake naplnění té jemnějši stránky jako je plnění snu,ta struktura je Neptunem podpořena že vaše fantazie se v ní umi realně prosadit,a tedy uskutečnit,co je ale problém,že Saturn vám zároven dělá opozici na Lunu,a Luna je domov,rodina,děti,energie Matka Dítě,emoce,vnímání rodinného krbu a ta opozice vám ji blokuje a přednost tedy má pracovní energiea a je to velmi složité vyvážit ,protože opozice vždy aktivuje konflikt,proto je potřeba tohle období příjmout tak že prostor je ted vice pro práci s tím že méně bude pro rodinu a je opravdu se snažit na to dívat vice po té praktické stránce a brát to pozitivně,ono se to zase změní a velký prostor dostane i rodina a domov,ale nelze na to tlačit,jinak bude vznikat konflikt,Saturn se posune za nějaký čas,ale bude se vracet zpět ,protože bude brzy retrográdní a znovu se dostane do opozice na vaší Lunu a poté ještě jednou až se bude zase dávat do přímého směru,proto budte trpělivá,určitě se najde spoustu možností jak být s rodinou dle vašich představ,ale nebude to tak jak by jste zrovna chtěla,ta práce tam bud enějakou dobu více upřednostněna a berte to jako pozitivum.
 
Lucihek
18.05.24
17:32
Reg.15.5.24

Děkuji za odpověď , trochu mi to pomohlo :)
 
« zpět \ Přidat komentář





Online výklady ZDARMA:
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Kariéra podle zvěrokruhu
Jaké je ideální zaměstnání pro jednotlivá znamení?
více...
Magická osmisměrka
Rychlá věštba s postřehem.
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)