Lucihek 15.05.24 23:21 Reg.15.5.24
| Zdravím
Nevím jak to tu funguje ale zkusím to. Zajímá mě,kam se bude ubírat můj život . Mám krásnou rodinu, šikovnou holčičku a milujícího manžela. Ale práce nás zaměstnává to,že na to krásné není čas. Začínám být z toho zoufalá. Vím že peníze nejsou vše,ale můžeme si za ně koupit jídlo,oblečení,výlety ATP. chci být doma s malou ,užívat si ji a ne být od rána do večera v práci vyhrát jackpot neznamená pro mě to že budu nechutně bohatá,ale to že budu trávit svůj čas s rodinou . Chci vědět ,jak to vše dopadne |
Konik7811 18.05.24 14:10 Reg.11.4.24
| Dobrý den, u vás je přesně vidět rozpor mezi prací,rodinou a domovem,dětmi,Saturn který značí materiálno,práci,řád a strukturu ,také omezení,a disciplínu,limit,máte momentálně v sextilu na Uran a Neptun,to dává pracovní stránce origialitu ze strany Uranu a nějake naplnění té jemnějši stránky jako je plnění snu,ta struktura je Neptunem podpořena že vaše fantazie se v ní umi realně prosadit,a tedy uskutečnit,co je ale problém,že Saturn vám zároven dělá opozici na Lunu,a Luna je domov,rodina,děti,energie Matka Dítě,emoce,vnímání rodinného krbu a ta opozice vám ji blokuje a přednost tedy má pracovní energiea a je to velmi složité vyvážit ,protože opozice vždy aktivuje konflikt,proto je potřeba tohle období příjmout tak že prostor je ted vice pro práci s tím že méně bude pro rodinu a je opravdu se snažit na to dívat vice po té praktické stránce a brát to pozitivně,ono se to zase změní a velký prostor dostane i rodina a domov,ale nelze na to tlačit,jinak bude vznikat konflikt,Saturn se posune za nějaký čas,ale bude se vracet zpět ,protože bude brzy retrográdní a znovu se dostane do opozice na vaší Lunu a poté ještě jednou až se bude zase dávat do přímého směru,proto budte trpělivá,určitě se najde spoustu možností jak být s rodinou dle vašich představ,ale nebude to tak jak by jste zrovna chtěla,ta práce tam bud enějakou dobu více upřednostněna a berte to jako pozitivum. |