English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 5.4.2025
Svátek slaví Miroslava, zítra Vendula.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 5.4.2025
Svátek slaví Miroslava, zítra Vendula.
Keltský kříž
Oblíbený způsob, kdy tarot odpovídá deset otázek.
více...
Babka Doňa radí
Odpovědi z karet na nejčastější otázky Novinka!
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:

V životě není nejdůležitější to, CO máme, ale KOHO máme!
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Mé tajné přání se splní. ”

Myšlenky moudrých

Hilarová

Rozdíl mezi manželkou a sekretářkou je v tom, že manželka si nedá diktovat.
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

zpět

Sen o tom,ze za par dni umru..

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

Sen o tom,ze za par dni umru..

xdenisx
02.05.12
12:39
Nereg.

IP: 83.208.244.*
Ahoj dnes jsme se probudila ze snu kde se mi zdalo jako by to bylo ted v mem veku 24let se synem 6let mi bylo oznameno,ze mam pred sebou poslednich asi 5dni zivota..mela jsem umrit na plice nejaky selhani nebo tak neco podle lekare. V tom snu jsem vedela,ze uz mam jen tech par dni a nechapala jsem proc kdyz mi vlastne nic neni jen mi to oznamila lekarka podle jejich testu jsem mela max.5dni zivota. A ja porad premyslela proc proc tak mlada kdyz mi nic neni a mam syna ktereho nebudu moc vychovavat,nebudu s nim kdyz me bude potrebovat a neuvidim jak roste atd.. bylo mi hrozne... v tom snu jsem vlastne zila tech par dni pred smrti uplne normalni zivot jen s tim,ze jsem stale si rikala proc..pak mi tam nekdo rekl,ze at jdu i k jinemu lekari na testy,ze se tahle mohla splest..dalo mi to jako by nadeji,ale i tak jsem se stale bala..nez jsem se cokoliv dozvedela sen skoncil a ja se vzbudila. Co to muze znamenat? Diky moc,nikdy jsem takovy sen nemela a ze mam dost snu co se mi opakuji mnohokrat uz od svym vylozene detskych let.

xdenisx
02.05.12
21:43
Nereg.

IP: 83.208.244.*
Jen chci jeste doplnit,ze behem dne jsem si vzpomnela,ze jsem videla i svoji urnu mela jsem byt spalena a dana do obycejne urcny zlatave metalizove barvy takove ty obyc.v jedne takove mam uz nekoho z rodiny jen neni zlata,ale zelena... :( vim,ze jsem v tom snu na ni koukala... .ale nevzpominam si zda uz jsem byla v tu urne nebo se do ni teprve mela dostat to mi nejak unika :(

andelicek
18.10.12
00:03
Reg. před 2016

to znamena ze budes dlouho zit

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...
Tarot na 3
Tento výklad je využíván, když je po třeba si ujasnit své touhy a potřeby. Novinka!
více...
Zvířecí horoskop
Znalost astrologického znamení vašeho mazlíčka vám pomůže porozumět jeho osobnosti.
více...
Lunární den
Připravte se na svůj osud díky energii lunárního dne.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)